Urinoterapie, nebo závislost na pití vlastní moči?

Nejšílenější úchylky znovu odkryjí něco, nad čím vám rozum zůstane stát. Podle jména byste ji mohli tipovat na závislost na botách, jako měla představitelka Sexu ve městě. Tahle Carrie je však závislá na pití vlastní moči...

Carrie je třiapadesátiletá žena, která poslední čtyři roky konzumuje téměř všechnu moč, kterou vyprodukuje. Za den až dva a půl litru. Před lety začínala s jednou sklenicí denně, teď už je jich pět. Od doby, co její závislost začala, tak vypila už přes tři tisíce čtyři sta litrů moči.

Za vším hledej rakovinu...

Carrie poprvé ochutnala svou vlastní moč díky urinoterapii. Před lety jí totiž byl diagnostikován zhoubný melanom a lékaři jí i s podstoupenou chemoterapií předpovídali rok života. Carrie raději zkusila urinoterapii. Od té doby, už šest let, nenavštívila lékaře. Teď však objevila nové mateřské znaménko na zádech, které se mění. Dcery se o matku bojí a rády by, aby podstoupila alespoň běžné testy...

Urinoterapie je léčba, kterou lékaři opovrhují

Urinoterapie je alternativní léčba, při které pacient pije svou vlastní anebo dokonce cizí moč. Moč se nemusí jen pít, ale můžete se s ní třeba pouze potírat. Není to zrovna procedura, kterou by lékaři vítali. Společností je převážně vnímána jako kontroverzní či založená pouze na placebo efektu. Nenahrává jí ani fakt, že nikdy nebyla prokázána její terapeutická účinnost.

I když se říká, že moč člověka je sterilní, může požití většího množství pacientovi spíše ublížit, protože odpadní látky vyloučené tělem se znovu vracejí do krevního oběhu. Nicméně zastánci urinoterapie argumentují třeba přítomností melatoninu v ranní moči, jenž má stejnou funkci, jako mívají i homeopatika. Někteří dokonce mluví o protirakovinném účinku, a ten se naší hlavní představitelky Carrie z dokumentu Nejšílenější úchylky více než týká.

Jak urinoterapie pomohla, nebo ublížila naší hlavní hrdince dokumentu?

To uvidíte dnes ve 18.55 v Nejšílenějších úchylkách a Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.