V sobotu uvidíte nejhrůznější sexuální poruchy na Love

Reality show Nejšílenější sexuální úchylky není přímo o úchylkách, ale vypráví o různých sexuálních chorobách a dysfunkcích. Tentokrát se seznámíte s ženou, která nemá pochvu, nebo s mužem, jehož penis je "zlomený" v úhlu asi 25°. Existuje pro takové lidi nějaká pomoc?

Žena chce dítě, ale nemá pohlavní orgán

V reality show uvidíte i nejrůznější druhy trápení. Jednadvacetiletá Fransis se narodila bez pochvy. A momentálně by si přála miminko. Dva a půl roku je vdaná za Briana. O svém problému mu řekla po 5 měsících od seznámení, ale Brian se s tím dokázal vypořádat. S Francis budete sledovat její život, kdy se snaží tento problém vyřešit.

Fransis si až do první návštěvy gynekoložky myslela, že je vše v pořádku, navenek nic poznat nebylo. Poté ale přišla zdrcující zpráva – nemá pochvu, žádný poševní vchod a proto nemůže mít sex ani děti. Po dvou letech se dostala ke specialistovi, který dokázal několika ženám pomoci. Ve 14 letech podstoupila chirurgický zákrok, který ale nepomohl. Dilatátor nakonec vyjmula kvůli bolesti a uměle vytvořená pochva se znovu uzavřela. Když se seznámila s Brianem, rozhodla se pro druhý pokus.

Ona i doktor měli obavy z komplikací, ale naštěstí šlo vše na výbornou. Po sedmi měsících se mohou s Brianem konečně pokusit o sex. Řeší ale další téma – děti. Znovu jdou za specialistou, který má nepříliš nadějné zprávy. Museli by se pokusit propojit její orgány s pochvou, operace za 75 000 dolarů ale nemusí vyjít. Raději tedy uvažují o adopci nebo náhradní matce.

Muž má problém s penisem

Další případ se odehrává v St. Louis v Missouri, kde žije John s manželkou Lori. Jsou spolu již 25 let a měli bezproblémový sexuální život. V roce 2009 ale jeli autem a John začal mít podivné pocity v penisu. Měl erekci, která přešla v bolest. Lori nic neřekl, ale večer se jí musel svěřit. Penis měl jakoby zlomený v úhlu asi 25°. Lékaři mu oznámili, že má Peyroniovu nemoc – zakřivení penisu, které způsobuje hromadící se plak v horní části.

Stoprocentní lék neexistuje, kromě operace byly jedinou možností injekce „verapamilu“ rozpouštějícího plak. Těch dostal John za 3 měsíce 12 přímo do penisu. Stav se zlepšil asi o 80 %, a tak si s Lori zase užívají sex, téměř jako před propuknutím nemoci.

Sledujte reality show Nejšílenější sexuální úchylky na Prima love ve 23.30!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.