Prima + uvádí: Pobřežní policie bude řešit případy turistů v minisérii Na vlnách Jadranu

Prima+ uvádí detektivní minisérii Na vlnách Jadranu

Uživatelé streamovací služby prima+ se mají na co těšit. Kromě pestré seriálové i filmové nabídky je od středy 18. října čeká premiéra volného pokračování oblíbené detektivní série Pod hladinou s názvem Na vlnách Jadranu.

Volné pokračování seriálu Pod hladinou nese název Na vlnách Jadranu a hlavní postavu – Jana Zacha – opět ztvární Matěj Hádek. Ten bude řešit problémy českých občanů na souši a zároveň se bude pokoušet uzavřít svou minulost.

Případy z detektivní série Na vlnách Jadranu sledujte již nyní na prima+

Zach utekl sám před sebou do Chorvatska

„Natáčelo se tu téměř stejně jako v Česku, všichni byli v pohodě. Já mám ale raději natáčení na jaře, na podzim a v zimě. Díky mému fototypu je léto trochu horší. Místní říkají, že to tu dlouho nezažili, ale poměrně dost tu pršelo,“ popsal natáčení Matěj Hádek a poodhalil, co jeho postavu  v nové minisérii na chorvatském pobřeží čeká. „Jan Zach utekl sám před sebou do Chorvatska, bude tu pomáhat místní policii s českými turisty. V práci je precizní a zásadový. Není mu zrovna dvacet, a přesto si nedokázal uspořádat svůj život, tak je lehce v depresi,“ přiblížil a ještě s úsměvem dodal, že sám potřebu utíkat nemá.

Po boku Matěje Hádka bude stát slovenská herečka Natalia Germani (Princezna zakletá v čase) coby záchranářka Vesna. V seriálu nebude chybět ani jeho přítelkyně Alice (Sandra Nováková), vyšetřovatelka z krajského policejního ředitelství. „První natáčecí den proběhl 28. dubna na Vidove Gore, což je nejvyšší hora Jadranských ostrovů s výhledem na nekrásnější pláž v Chorvatsku. Seriál se natáčel převážně v městečku Sutivan. Jsme rádi, že se nám podařilo dát dohromady skvělý tým lidí a herců, kteří se na natáčení toho jedinečného seriálu podílejí,“ upřesňuje informace producentka a ředitelka výroby skupiny Prima Lucia Kršáková.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima seriál pobřežní hlídka Sandra Nováková Matěj Hádek Natália Germániová prima+ Na vlnách Jadranu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.