Celebrity

23. března 2024 17:32

Vanesa Havlíková

Rodina se obává fatálních komplikací. Princezna Kate se při boji s rakovinou spoléhá na bratra

Princezna Kate má rakovinu

Poté, co Princezna z Walesu oznámila, že má rakovinu a podstupuje ranou fázi léčby, se jí hrne podpora ze všech stran. Emotivní slova podpory vyjádřil například Karel III., princ Harry s manželkou a nyní také princeznin mladší bratr James, který sdílel dojemnou fotografii se srdceryvným vzkazem. Rodina i celá monarchie se obává o život milované Kate.

Závažné onemocnění lékaři princezně z Walesu diagnostikovali v souvislosti s lednovou operací břicha. „Můj lékařský tým mi z toho důvodu doporučil, abych podstoupila preventivní chemoterapii. Nyní jsem v rané fázi léčby,“ cituje slova princezny web BBC.

Čtěte také:  Kvůli rakovině Kate ztichlo celé město. Takovou míru empatie jsem nezažil, popsal historik

Dojemný vzkaz od mladšího bratra

Pro Kate je v tuto chvíli nejdůležitější podpora. Ta se jí dostává opravdu ze všech stran. Největší oporou je pro ni v těchto chvílích její manžel princ William. „Mít Williama po svém boku je také velkým zdrojem útěchy a jistoty. Stejně jako láska, podpora a laskavost, kterou tolik z vás projevilo. Moc to pro nás oba znamená,“ uvedla Kate ve videu, v němž poprvé promluvila o svém zdravotním stavu.

Srdceryvný vzkaz poslal sestře i mladší bratr James Middleton. Na sociálních sítích sdílel fotografii z dětství, ke které napsal: „Během let jsme společně zdolali hodně hor. Jako rodina společně zdoláme i tuto.“

Podporu dále vyjádřil i princ Harry s Meghan ze Spojených států. Manželé Sussexovi princezně popřáli, že jí přejí uzdravení. V blízkém kontaktu je se svou snachou také král Karel III. „Král je hrdý na její odvahu,“ uvedl Buckinghamský palác.

Sdílejte článek
Štítky nemoc rodina smutek rakovina Meghan Markle Buckinghamský palác Karel III. Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu James William Middleton

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.