Celebrity

20. října 2022 09:37

Josef Šťastna

Případ Dominika Feriho policie uzavřela: Návrh na obžalobu ze tří případů znásilnění

Bývalá politická hvězda TOP 09 a blízký kamarád předsedkyně strany Markéty Pekarové Adamové (38) Dominik Feri (26) má obrovský problém. Policisté ho navrhli obžalovat ze tří případů znásilnění.

Kriminalisté ukončili vyšetřování případu a na Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 3 zaslali návrh na podání obžaloby pro tři případy znásilnění. Policie to uvedla na Twitteru.

Už dříve policisté uvedli, že Dominik Feri je stíhán kvůli znásilnění včetně znásilnění spáchaném na dítěti, za což mu podle webu Blesk.cz hrozí až desetileté vězení.

Ferimu se politická kariéra začala bortit, když loni na jaře několik žen vystoupilo v médiích s tím, že na ně měl mladý politik vyvíjet sexuální nátlak. Feri uvedl, že si uvědomuje, že ne vždy se choval jako gentleman, odmítl ale, že by měl na svědomí trestný čin.

Feri tvrdí, že se dokáže obhájit

„Po 9 měsících konečně nastal posun. Prokážu svou nevinu tak jako doposud ve všech ostatních případech v této věci. Doufám, že s vámi brzo budu komunikovat jako dřív,“ napsal Feri na svůj instagramový účet v březnu.

V květnu skončil Feri v nemocnici. Spekulovalo se, že se pokusil o sebevraždu. Informaci o výjezdu potvrdil také pražský policejní mluvčí Jan Rybanský.

„Mohu potvrdit, že jsme po 17. hodině asistovali záchranné službě v bytě v Kubelíkově ulici, kde se podle prvotních informací muž pokusil o sebevraždu. Ten byl následně převezen k ošetření do nemocnice,“ uvedl tehdy Jan Rybanský pro CNN Prima News.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.