Celebrity

5. října 2023 10:56

Eliška Reiglová

Co je to za chlapečka? Jitka Boho se potýká s nesmyslnými hejty kvůli vzhledu dcery

Bývalá modelka a zpěvačka Jitka Boho (31) je hrdou dvojnásobnou maminkou. Její děti skvěle prospívají a řada matek, které ji sledují na sociálních sítích, proto dá na jakékoliv její doporučení. Zbytečná nenávist ale nemá hranic, jak dokazují komentáře pod snímky dcery Rosalie, která není typickou holčičkou s culíčky v růžových šatech. Ošklivá slova cizích a navíc dospělých lidí ona sama naštěstí nevidí.

Rosalie Boho je dítě, které dobře ví, co chce. Jitka Boho nechává dceru svobodně rozvíjet, a když ji poprosila o ostříhání vlasů, s radostí jí vyhověla. Chce, aby se cítila co nejlépe, proto ji nechává nosit to, co jí je pohodlné, a na názory kohokoliv jiného, obzvláště cizích lidí, se neohlíží. Přesto se na sociálních sítích objevují takové komentáře, které by se daly považovat za nenávistné.

Aniž by Jitka Boho na styl své dcery jakkoliv upozorňovala, i k fotografiím zachycují jejich radost při cestování či nejrůznějších akcích lidé píší poznámky související s jejím vzhledem. „Proč děláte z té holčičky kluka?“ otázala se například sledující Adéla, která připojila i smutného emotikona.

„Malá nechce dlouhé vlásky jako maminka?“ zeptala se Lucie. „Říkala jsem si, co je to za chlapečka...“ napsala jiná sledující. Zpěvačka a dvojnásobná maminka naštěstí u svých fanoušků našla zastání a tak se sama bránit nemusí.

Čtěte také: Byla to fuška, ale šla bych do toho znovu. Jitka Boho promluvila o druhém porodu

„Nenapadlo vás, že ta holčička to tak chce, protože se v kraťasech a košili cítí lépe než v šatech?! A díky bohu má normální rodiče, kteří to tak berou...“ zastala se Boho jedna z jejích fanynek. „Rosi je nádherná holčička svou energií a svou originalitou. Ale číst některé komentáře normálně fyzicky bolí, holčička má štěstí, že má respektující maminku a ne takovou, jako jsou někteří komentující,“ napsala další.

Mateřství

Rosalie požádala maminku o ostříhání dlouhých vlasů před dvěma lety, tehdy jí bylo pět a z vlásků byla nešťastná. Jitka Boho vícekrát otevřeně mluvila o tom, že co se oblečení týká, má svůj vkus a ani typicky dívčí hračky, jakými jsou třeba panenky, ji nezaujaly. A také dobře ví, že šťastné dítě je takové, které se nemusí bát ukázat své já.

„Nejsem dokonalá máma. Jsem dost často protivná, nervózní a večer unavená. Však maminky vědí, že je to občas pořádná řehole. Ale snažím se pro ty moje děti udělat maximum. Položila bych za ně život bez váhání…“ napsala už před časem na Instagram.

Jitka Boho promluvila o mateřství:

Sdílejte článek
Štítky Instagram dcera sociální síť Jitka Boho vzhled oděv Rosalie Boho chlapecký styl

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.