Seriály a filmy

27. května 2024 12:10

Petra Jaroševská

Moderátoři objeví v Martinově ložnici díru ve skříni. Přes zákaz lezou do šuplíku

Díra ve skříni – Prostřeno! S29 (76)

Tento týden se u stolu v soutěži amatérských kuchařů sejdou samé známé hlasy. Upovídané moderátory přivítá v pondělí Martin Hájek. Ten nemá rád, když jídlo kritizují ti, kteří neumějí vařit. Proběhne večer v poklidu, nebo hostiteli připomínky ostatních polezou na nervy?

Dvaapadesátiletý Martin Hájek pozve soupeře do svého domu kousek od Prahy. Vaření ho baví a rád by dodal odvahu ostatním, kteří se na vaření před kamerou necítí. Hudební producent a moderátor žije se snoubenkou a ukáže i dva dětské pokoje. Úkolem týdne je tentokrát pochoutka s jazykolamem, takže připraví tzatziki. Jeho menu slibuje nevěstin tataráček, kulajdu I., panenku a štrúdlík po mostecku. Jeho soupeřka Dana Makrlíková po přečtení pokrmů prohlásí, že musí tento týden hlavně přežít. Má za sebou nedávný žlučníkový záchvat a musí dodržovat dietu. Zkomplikuje to večer?

Dana nebude sama, kdo se bude vyhýbat dráždivým potravinám. Aneta Christovová a Eva Čerešňáková budou ze šťouchaných brambor preparovat cibuli. Martin netuší, že nejmlsnější jazýček bude mít Petr Říbal. Ten dá jasně najevo, že kulajda není jeho favorit. Má špatnou zkušenost ze školní jídelny a Martin se i trochu urazí. „Ze začátku to vypadalo od Petra, jestli to teda myslí vážně, nebo jestli je to ironicky. Člověk se v tom těžko vyzná, vidíme se poprvé,“ nechápe stížnosti na menu Martin.

Podívejte se na úvod večera. Už teď nepustí ostatní hostitele ke slovu:

Martin pošeptá Petrovi, ať neotvírá prádelník

Moderátoři se dostaví v dobré náladě. I když se neznají všichni, nemají problém zapříst hovor, a proto se téměř nedostane ke slovu hostitel. Martin by rád nosil na stůl, ale pro samé tlachání nemá kdy tuto skutečnost oznámit. Tatarák z tuňáka všechny překvapí. Čekali hovězí maso a místo toho je ryba s avokádem. Není to ale špatná kombinace. Na prima+ se už nyní můžete přesvědčit, jestli Petr vezme na milost kulajdu. Aneta z ní kupříkladu vybere houby. Chutnají prý jako hleny. Po polévce pošle Martin soutěžící šmejdit a Petrovi pošeptá, ať neotvírá šuplíky prádelníku.

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Ten to bere jako výzvu a nabídne všem pohled na perfektně složené spodní prádlo hostitele. „Neotvírejte znamená v chlapské mluvě: Hele, běž a podívej se tam,“ myslí si Petr. Co ale zaujme nejvíc, je díra ve dveřích skříně. Jaká nehoda se tu udála? Aneta tipuje vymrštěnou sexuální pomůcku. Dana si myslí, že šlo o divokou hádku. Po večeři vezme Martin soupeře do nahrávacího studia a vyzkouší si improvizované vyprávění na mikrofon. Komu to bude dělat největší problém a kolik nakonec dostane Martin bodů? Dívejte se v pondělí na Prostřeno!

Sdílejte článek
Štítky moderátoři FTV Prima vaření Prostřeno! bydlení speciál Martin Hájek prima+ Eva Čerešňáková Aneta Christovová Petr Říbal Dana Makrlíková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.