Celebrity

26. února 2024 13:05

David Laštovka

První láskou Petra Vondráčka byla Hrachovcová. Rozešli se kvůli jeho bouřlivému životu

Herec a hudebník Petr Vondráček, který slaví 48. narozeniny, patří mezi nejkrásnější muže českého showbyznysu. O ženy nikdy neměl nouzi, se žádnou se ale dosud k oltáři nevydal. Které slavné dámy prošly jeho životem?

První velkou láskou Petra Vondráčka byla o dva roky starší herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. Rozešli se po čtyřech letech. Vina byla na Petrově straně, který tehdy žil bohémským způsobem a hodně pil.

I podruhé se zamiloval do herecké kolegyně, a to do o šest let mladší Barbory Janatkové, se kterou se mu v říjnu roku 2009 narodila dcera Anna. Místo svatby však přišel rozchod. „Po přátelské dohodě jsme usoudili, že už spolu nebudeme žít,“ vysvětloval tehdy médiím. Pohledný herec následně randil s tanečnicí Adélou Hájkovou, i tento vztah ovšem skončil rozchodem.

S Vaňkovou se znal dvacet let, jak se do sebe zamilovali?

V loňském roce vyšlo najevo, že Vondráček tvoří pár s o 12 let mladší zpěvačkou Šárkou Vaňkovou, která v minulosti chodila například se zpěvákem Danielem Hůlkou nebo režisérem Filipem Renčem. S ním byla mimochodem zasnoubená. Vondráček s Vaňkovou se znali skoro dvacet let, byli ale jen přátelé.

Čtěte také: Role milenců v praxi i dvojka vína. Vondráček prozradil detaily o začátku vztahu s Vaňkovou

Pomyslná jiskra mezi nimi přeskočila při práci na divadelní hře Presidenti ve Strašnickém divadle, v níž Petr premiéra a Šárka političku, která je zároveň jeho milenkou. „Tak jsme si řekli, že to nacvičíme doma,“ okomentoval to s úsměvem Vondráček.

Ani jeden svatbu dosud nezažil

Ve vztahu jim to zatím maximálně klape. Šárku velmi dobře přijala i jeho dospívající dcera Anička. „Šárka si s mojí dcerou Aničkou rozumí. Aničce je čtrnáct, Šárce trochu víc. Dcera zatím dbá tatínkových rad,“ pochvaloval si herec a hudebník v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Vaňková k tomu doplnila, že když se nějaký čas s Aničkou nevidí, stýská se jí po ní. Přestože Petr ani Šárka dosud svatbu nezažili, zatím ji neplánují.

Mohlo by vás zajímat: Ambici mít děti už nemám, říká Anna Slováčková. Svatbu s přítelem by si ale přála

Volné chvíle Petr Vondráček nejraději tráví na chalupě poblíž Kolína, kterou v roce 1903 vlastníma rukama postavil jako pradědeček. O rodinné dědictví pečuje s láskou a úctou. Jezdíval tam už od dětství a trávil tam každé léto. Toto místo si zamiloval a stalo se pro něj srdeční záležitostí. „Když se řeklo prázdniny, byla to naše chalupa. Táta se tam narodil. Jezdili jsme tam rádi celá rodina,“ prozradil herec a hudebník redakci webu Prima Ženy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.