Celebrity

29. prosince 2023 11:30

Tomáš Durčák

Agáta se vrátila k bývalému, Mirai mlžil. Připomeňte si rozchody slavných roku 2023

Rok 2023 byl mezi slavnými bohatý na nové lásky, avšak řada ostře sledovaných i bezproblémově působících vztahů náhle skončila. I proto jsme se o některých rozchodech dozvěděli s velkým zpožděním a až posléze vyšlo najevo, že se udály zcela v tichosti a mimo pozornost veřejnosti. Které celebrity se letos rozhodly současný vztah opustit a začít hledat osudového muže či ženu jinde?

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová

Úvod roku a jaro jsme prožili z velké části ve společnosti stále nedořešeného milostného trojúhelníku Aneta Vignerová, Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová. Scenárista však nakonec bezvýchodnou vztahovou situaci vyřešil tím, že si v březnu vzal matku jednoho ze svých potomků Anetu Vignerovou, čímž zároveň své milence Denise Nesvačilové naznačil konec jejich dosavadního partnerství. „Kdyby ne, bylo by to divné,“ potvrdil tehdy v pořadu Showtime Kolečko rozchod s Nesvačilovou, po kterém se rozhodl sekat latinu v manželském svazku s dlouholetou partnerkou.

Petr Kolečko nakonec svůj měsíce trvající milostný trojúhelník vyřešil svatbou:

Reese Witherspoon

Letos v květnu nejen Hollywoodem otřásla pro mnohé zcela nečekaná zpráva. Slavná herečka Reese Witherspoon a její manžel, agent talentové agentury Jim Toth, oznámili po 12 letech svazku rozchod a plány na rozvod. K tomu nakonec došlo ani ne čtyři měsíce po této zprávě a už 2. srpna dvojice podepsala ukončení manželství i rodičovský návrh na péči o jejich jedenáctiletou dceru Tennessee. Další dvě děti, dceru Avu a syna Deacona, má Reese z předchozího manželství s hercem Ryanem Phillippem.

Jiří Dvořák a Martina Zábranská

Herec Jiří Dvořák zaujal už před rokem, kdy se ve společnosti začal objevovat po boku o 27 let mladší půvabné moderátorky a herečky Martiny Zábranské. Vzájemné něžné dotyky však v letošním roce nadobro zmizely, což herečka jako první veřejně potvrdila začátkem léta. „S Jirkou už netvoříme pár. Hlavním důvodem byla vzdálenost, která nás oddělovala, a také hodně pracovních povinností, kvůli nimž jsme spolu nemohli trávit dostatek času,“ řekla deníku Nový čas. Odmítla přitom, že by byl problémem věkový rozdíl.

Veronika Kopřivová

Modelka Veronika Kopřivová se v půlce srpna rozhodla vyjádřit ke kolujícím fámám o tom, že se rozešla s otcem své dcery Elly a je matkou samoživitelkou. „Dělám to strašně nerada, není lehké to sdílet veřejně. Je to už delší dobu, co spolu netvoříme pár. Nadále jsme však máma a táta. Ell nás bude pojit už navždy,“ napsala Veronika na sociální sítě, kde opakovaně zdůraznila, že má s expřítelem Miroslavem Dubovickým i nadále skvělý vztah a výchova jejich dcery je pro ně prioritou. Krátce poté si single máma Kopřivová pořídila bydlení, kde chtěla začít nový život.

Britney Spears

Známá zpěvačka Britney Spears letos již potřetí ve svém životě pocítila nepříjemnosti spojené s krachem manželství. Její svazek s o 12 let mladším fitness trenérem Samem Asgharim po pouhých 14 měsících skončil rozchodem a začátkem rozvodové bitvy. Před svatbou přitom tvořili téměř šest let spokojený pár. Během té doby však Britney sváděla soudní bitvu o zrušení třináctiletého opatrovnictví ze strany svého otce, kvůli němuž si Sama vzít nemohla. Americká média taktéž spekulují o tom, že za rozvod může zpěvačka, která měla být manželovi nevěrná.

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup

Byla to velká láska, která vydržela přes rok a vzešla z ní kromě četných spekulací o svatbě také společná dcera Rozárka. Na začátku září však Agáta Hanychová na sociálních sítích oznámila, že ani Jaromír Soukup pro ni nakonec nebude osudovým mužem, s nímž zůstane napořád. Rozchodem a dohodou o společné výchově dcery to však neskončilo a pár spolu dle dostupných informací stále svádí válku právě kvůli péči o malou Rozárku. Agáta mezitím nezahálela a obnovila svůj dřívější vztah s bývalým hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou, který letos rovněž procházel rozvodem. Na sklonku roku, konkrétně 29. prosince, podle informací webu extra.cz staronová dvojice šokovala nečekanou svatbou. Pár spolu vychovává syna Kryšpína, který maminku údajně vedl k oltáři.

Sophie Turner a Joe Jonas

Slavná herečka ze Hry o trůny Sophie Turner a pravděpodobně ještě slavnější hudebník Joe Jonas letos potvrdili, že po čtyřech letech společného manželství požádali o rozvod. Navenek přátelský konec manželství však má podle všeho mnohem temnější pozadí. Manželé řešili spory a hádkami strávili už půl roku před rozvodem. Jedním z důvodů měl být i fakt, že Joe Jonas se údajně většinu času staral o jejich dvě společné dcery zcela sám. Dle dostupných informací se zpěvák už před rozvodem „vyzbrojil“ právníky, a tak lze očekávat, že půjde o další dlouhou a roztahanou soudní bitvu o děti i majetek.

Jan Cina

Zatímco se dříve spekulovalo o tom, že se herec Jan Cina se svým partnerem Petrem Vančurou zasnoubil, letos přišla pro jeho fanoušky ledová sprcha. Cina, který si své soukromí velmi střeží, totiž oznámil, že po 16 krásných společných letech se už v roce 2022 s Petrem rozhodli jít každý svou cestou. „Před rokem a kus jsem pocítil a řekl nahlas sobě i Péťovi, že je konec. Od té doby je to pro nás oba jízda, teď se ale snažíme řídit každý sám,“ napsal Jan Cina s tím, že oba už navždy zůstanou součástí toho druhého.

Jan Cina se po více než roce rozhodl oznámit veřejně svůj rozchod s dlouholetým partnerem na Instagramu:

Štěpán Kozub

Co nejnenápadnější a tichý konec svého dlouholetého vztahu letos zvolil také známý herec, zpěvák a komik Štěpán Kozub. Až začátkem prosince se objevila informace, že s manželkou Bárou (za svobodna Drulákovou) 1. srpna zahájili rozvodové řízení, obsahující mimo jiné detaily péče o jejich tříletou dceru Anežku. Kozub s Barborou začal randit na studiích na ostravské konzervatoři. Vzali se 31. srpna roku 2019. Zatímco Štěpána zná dnes celé Česko, jeho choť stála vždy spíš mimo pozornost veřejnosti. Podle všeho se primárně starala o domácnost a malou dcerku.

Mirai

Nedlouho před Vánoci se objevily spekulace o dalším rozchodu ve vodách českého showbyznysu. Frontman stejnojmenné kapely Mirai Navrátil se totiž měl rozejít s dlouholetou partnerkou Míšou a o svátcích být po dlouhé době single. Sám zpěvák nejdříve záležitost vůbec nechtěl veřejně komentovat. „Tyhle věci si asi nechám pro sebe, nebudu tím zatěžovat okolí a veřejný prostor. Možná jo a možná také ne,“ zamlžil Mirai v pořadu Showtime. Pravda však vyšla najevo záhy, když konec vztahu webu Expres.cz potvrdila právě Michaela Buschová, podle které oba chtěli něco jiného a rozešli se po čtyřech letech vztahu v srpnu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.