Celebrity

22. prosince 2023 12:50

Karolína Oehmová

Petr Kolečko prožije klidné Vánoce s rodinou. Čas si najde na všechny syny

Zatímco přelom roku 2022 a 2023 byl pro scenáristu Petra Kolečka (39) turbulentní, letošní Vánoce si chce užít v klidu a pohodě. Při příležitosti natáčení nových dílů pořadu Máme rádi Česko redakci webu Prima Ženy prozradil, jak a s kým si bude užívat svátky.

Čas klidu a rodinné pohody. To je přání většiny rodin, které si chtějí o svátcích odpočinout, sejít se nad něčím dobrým k jídlu a pití a porozprávět. A přesně v tom duchu plánuje letošní Vánoce strávit i Petr Kolečko. „Nepamatuji si, že bych někdy byl na Vánoce mimo domov, takže budeme doma s Anetou a s malým,“ řekl redakci webu Prima Ženy v nedávném rozhovoru. „A taky se mezi svátky uvidím se svými syny, takže se těším,“ pokračoval.

Přečtěte si také: Vánoce v kuchyni Nikol a Petra Leitgeb. Maminka dělá atmosféru a nenápadně si přihne

S modelkou Anetou Vignerovou, se kterou se letos vzali, má scenárista Jiříčka. Z prvního manželství má ještě další dva syny, kteří si s mladším bráchou i s Anetou sedli. Jak Petr Kolečko v minulosti uvedl pro Super.cz: „Vztahy mají dobré. Kluci se na malého vždycky těší a hrají si spolu. Je to mezi nimi lepší, než jsem sám čekal. Chovají se docela bratrsky.“

Čas odpočinku, kdy nikdo neotravuje

Na rozdíl od léta je pro Petra Kolečka vánoční čas obdobím, kdy má doopravdy klid, především od pracovních povinností. Rok 2024, jak předpokládá, bude opět pracovně nabitý. Chystá například natáčení nového filmu, a tak bude o svátcích odpočívat. „Snažím se vždy odpočívat o Vánocích, protože odpočívají všichni, takže nikdo neotravuje. Je to takový nejlepší týden odpočinku. V létě je to vždycky těžší,“ vysvětlil a prostřednictvím našeho rozhovoru všem popřál krásné Vánoce.

Svatba Petra Kolečka s Anetou Vignerovou byla tajná:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.