Celebrity

4. listopadu 2023 17:10

Šarlota Chmelařová

Válka mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Sokupem: Ona dělá scény, on povolal právníky

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup už spolu sice pár netvoří, mají spolu ale dceru Rozárku. Právě kvůli ní aktuálně mezi dvojicí probíhá spor. Jak se k celé kauze vyjádřila Hanychová?

Vztah Jaromíra Soukupa a Agáty Hanychové vzal za své. Dvojice se ale nerozešla v dobrém a aktuálně spolu řeší probíhající spor týkající se právě jejich společné dcery. Zatímco okolí mediálního magnáta tvrdí, že se známá influencerka psychicky sesypala, ona se nad takovým tvrzením pousmála. Expartnerka Soukupa na svém Instagramu nedávno sdílela živé vysílání, ve kterém si k sobě pozvala svou kamarádku a vztahovou terapeutku Evelínu, se kterou společně řešily problém nízkého sebevědomí.

Mohlo by vás zajímat: Agáta Hanychová promluvila o zásnubách. Fanoušci si všimli prstýnku na levé ruce

Krátce na to se měl o Hanychové vyjádřit zdroj blízký Jaromíru Soukupovi. „Agáta na tom není psychicky dobře. Má velké výkyvy nálad. Chvílemi je úplně mimo sebe,“ sdělil zdroj Expresu. „Soukupovi dělá scény při každém předání dcery a hodně ji také ničí soudy o Rozárku. Finančně i psychicky. Stojí ji to velké peníze, ale i nervy, protože právně prohrává,“ citoval web člověka, který si přál zůstat v anonymitě.

Mohlo vám uniknout: Upřímná zpověď Agáty o rozchodu se Soukupem: Měla jsem tři děti a dvě z toho nešťastné

Hanychovou vyčerpává náročná domluva

Bývala modelka přiznala, že jí tato nepříjemná situace týkající se Rozárky vyčerpává. „Bohužel se ale nemůžeme na její péči domluvit, přestože jsem udělala velmi vstřícný krok a navrhla jsem mimosoudní dohodu, abychom si nemuseli s Jaromírem psát jenom skrz své právní zástupce, ale společně řešit blaho naší dcery, což je určitě to nejdůležitější nejen pro mě, ale i pro něj. Na svůj návrh jsem ale bohužel nedostala kladnou reakci, místo toho přišlo dalších pět emailů od jeho právních zástupců,“ sdělila Agáta webu Extra.cz.

Čtěte také: Boj o dceru Hanychové eskaluje. Jaromír Soukup chce Rozárku do výhradní péče

Na druhou stranu dodala, že se především kvůli svým dětem snaží zachovat chladnou hlavu. „Také jsem si o sobě přečetla, že mám velké výkyvy nálad. Trošku mě to pobavilo. Naopak se snažím zůstat úplně v klidu. A to především kvůli svým dětem. Mnohem klidnější bych ale byla, když bych finance, které aktuálně investuji do sporu s tatínkem Rozárky, mohla investovat do její budoucnosti,“ nechala se slyšet trojnásobná maminka.

Takto Agáta Hanychová v roce 2022 potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.