Celebrity

27. dubna 2023 09:30

David Laštovka

Leoš Mareš je pyšným otcem. Prozradil, jaký vztah mají synové s nevlastní sestřičkou

Moderátor Leoš Mareš, který slaví 47. narozeniny, má z prvního manželství s Monikou rozenou Poslušnou dva dnes už dospívající syny, Jakuba a Matěje. Půjde některý z nich v jeho šlépějích? A jaký vztah mají hoši se svou roční sestřičkou, která se Leošovi narodila v druhém manželství?

Leoš Mareš může být na své děti pyšný. Prvorozený syn Jakub, který letos oslaví osmnácté narozeniny, je odmalička sportovně nadaný. Závodně hrával fotbal, pak si ale zamiloval vodní lyže, sport, který kdysi aktivně provozovala jeho maminka Monika. Přestože se mu začal věnovat poměrně pozdě, až ve čtrnácti letech, prokázal nesmírný talent a slaví velké spěchy. Stal se vicemistrem ČR a touží se dostat na mistrovství Evropy do 21 let.

Přečtěte si také: Polonahá Monika Marešová se odvázala. Leošova manželka ukázala hodně odvážné foto

Mladší syn Matěj, který letos oslaví 14. narozeniny, má jiné priority. Baví ho cestování. Nadšen byl například ze Singapuru, kam ho vzal jeho otec. Jak Leoš zmínil ve svých stories na sociálních sítích, zaujaly ho především tamní prosklené budovy, ale i krásná příroda. Jakým směrem se jednou vydá, zůstává otevřené.

Proč synové viděli jeho dceru až po čtyřech měsících?

Oba syny má Leoš s první manželkou Monikou, kterou si bral v roce 2008. Rozvedli se po devíti letech. Mareš pak prožil několik krátkodobých románků. Randil například s vicemiss Hanou Svobodovou nebo modelkou Petrou Faltýnovou. Opravdovou lásku našel až díky módní redaktorce Monice Koblížkové, kterou si v roce 2018 vzal za ženu. V březnu 2022 se jim narodila dcera Alex.

Jeho synové svoji sestřičku viděli až po čtyřech měsících. „Syny jsem s dcerou neseznamoval nějak programově. Řekl jsem jim, že když ji budou chtít vidět, mají si o to říct. Nechtěl jsem je do toho nutit. Překvapilo mě, jak moc kluci to první setkání prožívali. Chovali ji, jezdili s kočárkem, přišlo mi to dojemné,“ svěřil se Leoš pro MF DNES.

Leoš Mareš je známý tím, že má vysoké příjmy a své blízké rozmazluje drahými dárky. Co asi dostane k narozeninám on?

Sdílejte článek
Štítky moderátor manželství narozeniny Leoš Mareš Jakub Mareš synové Monika Marešová Monika Koblížková Petra Faltýnová Matěj Mareš

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.