Celebrity

10. února 2023 15:05

Eliška Reiglová

Polonahá Monika Marešová se odvázala. Leošova manželka ukázala hodně odvážné foto

Monika Marešová (41) se v loňském roce stala poprvé maminkou, zdá se ale, že na její postavě těhotenství nezanechalo žádné stopy. Manželka Leoše Mareše (46) ukázala pravděpodobně nejodvážnější snímek ze všech, které kdy zveřejnila. Pochlubila se dokonalou postavou v krajkovém spodním prádle, které toho moc neschovalo.

Monika Marešová, dříve Koblížková, byla vždy krásná žena, které věk ani mateřství na atraktivitě neubírají. Ve světě módy je jako ryba ve vodě a spodní prádlo není výjimkou. Nyní se ukázala v úsporném modelu, který fantazii příliš prostoru nenechává. Maminka malé Alex, kterou má s moderátorem Leošem Marešem, má postavu jako lusk.

Mlsání si neodpírá

Pro Moniku Marešovou je zdravé stravování a cvičení samozřejmostí, právě tomu koneckonců vděčí za to, že má postavu, kterou by jí mohla i leckterá mladší žena závidět. Přiznává ale, že pokud dostane chuť na něco, co se v jejím jídelníčku běžně nevyskytuje, odpíráním se netrápí.

„Zdravé jídlo mám ráda, ale občas si zaprasím a dám si třeba pivo a smažák s dvojitou tatarkou. Postavu mám stejnou asi patnáct let, je to i cvičením, protože mám ráda jógu a pilates, to dělá takové hezké dlouhé svaly. Já tomu říkám stažený králík,“ prozradila webu Super.cz.

Mohlo by vás zajímat: Monika Marešová popsala, jaké má na svém těle úpravy

Ani sladké pro manželku nejslavnějšího českého moderátora není tabu. „V momentě, kdy si člověk zvolí nějaký styl života, tak to není trápení. Hlavně si myslím, že trápit se nemá smysl. Dáte si prostě čokoládu, ale nesežerete ji celou, ale jenom půlku. Ne čtvereček! To už je stejné jako se jenom podívat na obal,“ dodala.

Odvážný snímek

Monika Marešová si dobře uvědomuje, že postavu, jakou se může pyšnit ona, by byla škoda jakkoliv schovávat. Na sociální sítě tak pravidelně přidává fotografie v plavkách, ze kterých musí být jejím fanouškům jasné, že na sobě pracuje.

Nejnovější snímek je pak nepochybně tím nejodvážnějším, jaký kdy zveřejnila. V téměř průsvitném spodním prádle modré barvy je vidět i to, co Marešová běžně zakrývá. Jakoukoliv nedokonalost by ale bylo třeba hledat zřejmě jedině s lupou.

Monika Marešová o svém postoji k plastikám:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.