Celebrity

11. února 2023 16:18

Gabriela Kolinová

Strach Lucie Bílé o partnera. Radek Filipi musel podstoupit náročnou operaci

Originální seriály právě online na prima+

Partner zpěvačky Lucie Bílé (56), Radek Filipi (39), se musel podrobit operaci páteře. Zákrok mu byl proveden v Nemocnici Na Homolce a měl by zmírnit jeho bolesti, které mu způsobuje vysoká zátěž. Bílá přiznala, že měla o svého přítele velký strach. Ten však hned po zákroku vtipkoval: „Součástka opravena, jedeme dál.“

Zpěvačka Lucie Bílá vysvětlila, proč Radek Filipi musel na operaci. Podle ní byla jediným řešením ke zmírnění partnerovy bolesti. „Šestnáct let volejbalu a sedmdesát tisíc kilometrů za volantem ročně přineslo svou daň,“ vysvětlila Bílá důvody zákroku deníku Blesk. 

Obavy o svého přítele bezpochyby měla, ale plně důvěřovala lékařům. „Samozřejmě, že jsem měla strach, ale můj partner je ve skvělých rukách, a tak se mi brzy vrátí domů,“ dodala optimisticky zpěvačka.

Chvíli po zákroku zveřejnil Filipi na Instagramu příspěvek s dojemným vyznáním právě pro Bílou. „Moc děkuji tobě, lásko moje...Jsi ten nej parťák v dobrých i těžkých časech... Miluji tě,“ napsal k fotce z nemocničního lůžka. A připojil i vzkaz pro fanoušky: „Všem moc děkuji za podporu. Vážím si toho. Součástka opravena a jede se dál,“ vtipkoval.

Zotavujícímu se sportovci pod příspěvkem přejí úspěšné hojení stovky lidí, mezi nimi i řada známých osobností. „Ať jsi brzo zase fit,“ napsala mu tenistka Lucie Šafářová. S přáním brzkého uzdravení se přidal i operní pěvec Štefan Margita: „Radku, moc zdravím a brzy se uzdrav.“ Slova podpory připojili i hokejista Tomáš Plekanec, herečka Iva Pazderková, herec Jan Kopečný či moderátorka Zuzana Belohorcová.

„Moc děkuju za svého chlapa. Mám velkou radost, že má tolik kamarádů, kteří za ním stojí, když je mu takhle ouvej. Brzo se uzdraví a za chvíli bude doma,“ vzkázala Bílá ve videu na Instagramu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.