Celebrity

16. května 2022 16:18

Vanesa Havlíková

Batulková, Marešová i Kubelková mají módu v malíčku. 5 nejlépe oblékaných českých žen

Inspiraci v módním světě nemusíte hledat pouze v zahraničí. I české ženy se umí krásně, stylově a vkusně oblékat. Pokud hledáte inspiraci, zkuste ji načerpat například u Dany Batulkové (64), Moniky Marešové (41) či u Ivy Kubelkové (45). Kdo další může být v módě vzorem?

Iva Kubelková

Přirozená, krásná a stylová. Moderátorka nedávno oslavila 45. narozeniny a její outfity jsou čím dál tím lepší a propracovanější. Diváci pořadu Showtime se pokaždé velmi těší, jaký skvost Iva společně se stylisty vybere. Na sociální sítě pak pravidelně přidává své „showtimelooky“, díky kterým je pro mnoho žen velkou módní inspirací. Důkazem toho, že modelka a dvojnásobná matka módě opravdu rozumí, jsou i přibývající spolupráce s různými značkami, přičemž některé Iva přímo zastupuje jako ambasadorka.

Monika Marešová

Elegance, jednoduchost a ležérnost. Tato tři slova definují módní styl manželky známého českého moderátora Leoše Mareše (46). Monika se v módním světě cítí jako ryba ve vodě, módní trendy sleduje velmi pozorně a pro mnohé ženy je právě v oblékání velkou inspirací. Svými outfity pravidelně zdobí svůj Instagram, kde má už skoro půl milionu příznivců. Nedělá jí problém zkombinovat sportovnější kousky oblečení s těmi elegantními. Každý outfit Monika navíc doplní luxusní kabelkou či jiným skvostem věhlasných módních domů.

Podívejte se jak se Monika s Leošem radovali ze svého prvního potomka:

Dana Batulková

Pohodlné, jednoduché a vkusné, takové kousky oblečení rozhodně nesmí v šatníku slavné herečky chybět. Dana Batulková měla vždy v oblibě spíše jednobarevné kousky oblečení s převahou černé. To se ale v posledních letech dost změnilo. S oblékáním jí totiž pomáhá dcera Mariana Prachařová, která našla v módě velkou vášeň, a herečka se už proto nebojí sáhnout i po barevnějších a hlavně modernějších kouscích.

Ivana Mentlová

Ivana (48) je považována za jednu z nejvýraznějších módních ikon v Česku. Návrhářka bez diskuse patří mezi nejstylověji a nejvkusněji oblékané ženy u nás. S přehledem by tato žena mohla konkurovat i největším světovým módním ikonám vůbec. Svůj styl oblékaní doplňuje vlastnoručně navrženými koženými kousky, které si od ní kupují světové celebrity – spolupracuje například s respektovanou módní influencerkou Pernille Teisbaek z Dánska. Pokud máte v plánu pořídit si kvalitní, stylovou a hlavně propracovanou koženou bundu, obraťte se právě na tuto návrhářku, určitě neprohloupíte.

Dagmar Havlová

Těžko bychom u někoho hledali elegantnější šatník než u bývalé první dámy. Dagmar Havlová (69) se vždy obléká elegantně, vkusně a důstojně. V Česku proto rozhodně patří mezi nejlépe oblékané slavné ženy. Její outfity jsou vždy pečlivě sladěné a v neposlední řadě nadčasové i módní zároveň. Mezi její nejoblíbenější kousky oblečení patří jednobarevné košile či halenky, pouzdrové kalhoty, sako a kalhotový kostým. Na co si naopak nepotrpí, jsou džínové kousky oblečení či strakaté vzory. Herečka své modely obvykle obohatí o krásný šperk či o trendy sluneční brýle, které nosí bez ohledu na to, jaké je venku zrovna počasí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.