Celebrity

10. května 2022 17:44

Zuzana Schneidewind

Queen Latifah o roli v Equalizeru: Denzel Washington mi nastavil laťku vysoko

Equalizer (1) - upoutávka

Cože? Reagovala značně překvapená Queen Latifah, když dostala nabídku na hlavní roli v americkém seriálu, který navazuje na stejnojmenný počin z 80. let a filmovou sérii, kde je nezaměnitelným hrdinou muž – Denzel Washington. Záhy se ale vše vyjasnilo, začalo se natáčet, vloni měl nový seriál premiéru a u diváků sklízí velký úspěch!

„Původní seriál Equalizer z 80. let jsem sledovala jako dítě, a když za mnou poprvé přišli s nabídkou, vypadlo ze mě jen: Cože? Protože k filmům patří nezaměnitelný Denzel Washington, já sledovala původní seriál,“ vzpomíná živelná Queen Latifah, která v osmnácti letech prorazila jako rapperka a beatboxerka a zastánkyně rovnoprávnosti žen.

„Najednou mi prezentovali nápad na televizní seriál. Já ten nápad hned milovala. Žena tmavé barvy pleti coby Equalizer… Víte, my jím vlastně jsme už opravdu dlouhou dobu – dlouho bojujeme za rovnoprávnost. A je na čase to ukázat v televizi. Takže mi to přišlo jako skvělý nápad. A začali jsme řešit, kdo seriál napíše a zprodukuje. Kdo námět upraví tak, aby mi sedl, aby byl příběh uvěřitelný a realistický,“ přibližuje přípravy představitelka hlavní role a zároveň jedna z hlavních producentek seriálu.

Bývalá agentka CIA s dospívající dcerou

V novém seriálu Queen Latifah vystupuje jako bývalá agentka CIA, která si po odchodu do výslužby musí poradit v běžném životě, začít vychovávat dospívající dceru a hlavně najít nový smysl svého života. Ten brzy objeví v pomoci lidem, kteří se jí jinde nedovolají a stane se z ní místní samozvaná mstitelka. „Skutečný svět je tolik nespravedlivý, že je třeba ukazovat, že může existovat i spravedlnost a že jsou lidé, co myslí také na ostatní. Třeba každý týden v televizi,“ dodává ještě herečka k hlavnímu motivu seriálu Equalizer, který nyní můžete sledovat každou sobotu a neděli ve 22:00 na Prima KRIMI. A jestli vás zajímá, zdali nakonec měla možnost svoji postavu porovnat či konzultovat s jejím původním představitelem, pak čtěte dál.

„S Denzelem jsem svou roli neprobírala. Ale podporoval mě po celou dobu mé kariéry. Když jsme spolu pracovali, mnoho věcí mě naučil. Takže jsem si jistá, že by mě podporoval i v tomto. Navíc je moje role úplně jiná než jeho. Denzel Washington je zkrátka jen jeden. Laťku pro mě nastavil opravdu hodně vysoko,“ odpovídá jasně a s úsměvem Queen Latifah.

Sdílejte článek
Štítky rapperka Denzel Washington Prima Krimi Central Intelligence Agency Queen Latifah seriál Equalizer

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.