Celebrity

15. července 2024 11:21

Tomáš Durčák

Bratr slavného Michaela Schumachera šokuje. Po rozvodu s modelkou oznámil, že je gay

Ralf Schumacher, bratr slavného Michaela Schumachera, který je rovněž bývalým pilotem Formule 1, veřejně oznámil, že je gay. Svůj coming out provedl na sociálních sítích, kde sdílel fotografii s francouzským partnerem jménem Etienne u moře při západu slunce.

Devětačtyřicetiletý bývalý závodník, který za svou kariéru dokázal vyhrát šest závodů F1, v neděli 14. července na Instagramu zveřejnil snímek, na němž je v objetí se svým partnerem. „Tou nejkrásnější věcí v životě je, když máte po svém boku toho správného partnera, s kterým se můžete podělit o cokoli,“ vyznal Schumacher poprvé veřejně partnerovi svou lásku.

Mladší bratr sedminásobného mistra světa Michaela Schumachera je rozvedený. V minulosti byla jeho manželkou Cora-Caroline Brinkmann, s níž spolu mají dnes již třiadvacetiletého syna Davida. Manželé však spolu po letech přestali žít a svou separaci v roce 2015 stvrdili rozvodem. V posledních letech Ralf Schumacher působí jako mentor mladších pilotů a také komentátor závodů Formule 1.

Schumacherův partner Etienne jeho post sdílel a přidal k němu na svém účtu symbol srdíčka. Ze sociálních sítí dvojice je mimo jiné patrné, že spolu strávili v květnu víkend v Monaku, kde zrovna probíhala Velká cena Formule 1. A také že pár zřejmě tráví společný čas na střídačku na francouzské riviéře a v Německu.

Ralf se za svůj coming out dočkal obří podpory a komentáře rovněž nabídly bližší vhled do vztahu obou mužů. „Etienne je ten nejlepší partner, jakého si kdo může představit. Po dvou letech můžete konečně svou lásku ukázat světu,“ okomentovala Schumacherovu fotku Carmen Geiss, německá televizní moderátorka, která tím prozradila, že partneři spolu randí už nějakou dobu. Geiss následně zveřejnila na svém účtu snímek s oběma partnery.

„Dneska oznámil svou homosexualitu. Tento krok pro něj [Schumachera] byl činem plným osvobození a sebepřijetí,“ napsala Carmen. „Šlo o statečné rozhodnutí, k němuž se dlouhou dobu odhodlával… nyní je plný hrdosti a sebevědomí. Jeho coming out není jen osobním úspěchem, ale také znamením, že je konečně schopný žít a milovat svou skutečnou identitu bez strachu či studu,“ dodala na podporu Schumacherova coming outu.

Ralf Schumacher je historicky druhým pilotem Formule 1, který veřejně přiznal, že je gay. Prvním se stal Mike Beuttler, který byl pilotem prestižní závodní série v letech 1971 až 1973 a zemřel na komplikace spojené s nemocí AIDS v roce 1988 v pouhých 48 letech. Schumacher zároveň navázal na svého synovce Micka, který loni rovněž porušil tradiční rodinné mlčení o soukromí a zveřejnil snímek se svou partnerkou.

V roce 2023 uplynulo již 10 let od nehody, při niž si Michael Schumacher vážně poranil hlavu a z níž se podle všeho dodnes nezotavil:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.