Celebrity

22. srpna 2024 11:07

Tomáš Durčák

Už žádné skrývání. Ralf Schumacher s partnerem romanticky dováděli na jachtě

Bývalý pilot Formule 1 Ralf Schumacher, bratr slavnějšího závodního jezdce Michaela, se v červenci rozhodl pro coming out. Dříve ženatý závodník svou homosexualitu oznámil na sociálních sítích. Že mu opravdu spadl kámen ze srdce, ukazují i snímky z jeho letošní dovolené s partnerem, při níž spolu romanticky dováděli na jachtě a jeden od druhého se téměř nemohli odtrhnout.

Ralf Schumacher na sebe veřejným oznámením homosexuality připoutal velkou pozornost. Muž, který odjakživa většinou pobýval spíš ve stínu slavnějšího Michaela, je nyní naopak středem pozornosti. A to nejen díky svému coming outu, ale i tomu, co následovalo po něm. „Tou nejkrásnější věcí v životě je, když máte po svém boku toho správného partnera, s kterým se můžete podělit o cokoli,“ napsal 14. července Schumacher na svůj Instagram ke snímku v objetí s partnerem Etiennem.

Kromě velké podpory ze světa motorismu i od svých fanoušků však tato jeho slova ne každý přijal pozitivně. Na prvním místě zejména jeho exmanželka Cora Schumacher, s níž má Ralf dvaadvacetiletého syna Davida. „Kéž by mě Ralf zapojil nebo mě do toho aspoň zasvětil. Považovala bych to za projev úcty,“ povzdechla si Cora v rozhovoru pro německý Der Spiegel. Vysvětlila přitom, že pravdu o orientaci svého bývalého manžela zjistila jako ostatní až z jeho příspěvku.

„Žádala jsem ho [v minulosti], aby mi objasnil, jestli je na tom něco pravdy, ale vždycky zapíral. Říkal mi, že si pořád něco vymýšlím a že možná potřebuji psychologickou pomoc,“ popsala Schumacherova exmanželka, jak Ralf v jejich manželství reagoval na fámy a spekulace okolo jeho náklonnosti k mužům, s nimiž jej tehdejší manželka konfrontovala. Zjištění, že byly pravdivé, Cora nenesla příliš dobře.

„Pokládám si spousty otázek. Byl ke mně upřímný? A přemýšlím i nad něčím mnohem podstatnějším, miloval mě vůbec? Slepě jsem mu věřila,“ popsala závodníkova exmanželka své zklamání z toho, že jí bývalý manžel pravdu o sobě neřekl ani během sňatku, ani posléze, kdy už byl rozhodnut sdělit ji široké veřejnosti. Sám Schumacher se však její slova rozhodl vyvrátit, když sdílel konverzaci mezi ní a jeho partnerem Etiennem z října 2023, z níž je jasné, že Cora o jejich vztahu věděla, a dokonce jim přála společné štěstí.

Zatímco v médiích se její slova i údajný spor exmanželů aktivně propírá, Ralf si očividně z celé věci vůbec nic nedělá. Nejenže se svým synem Davidem vyrazili o víkendu společně na závodní okruh, kde nakonec slavili vítězství, ale naplno si očividně užívá i faktu, že už o jeho vztahu s mužem ví celý svět. Mohli si tak bez obav užít společné romantické chvilky na jachtě u malebného Azurového pobřeží ve Francii, kde dali jasně najevo, jak moc jsou spolu šťastní.

Sluníčko i moře oba nasávali plnými doušky kde jinde, než u známého Saint-Tropez, přičemž kromě vzájemných dotyků a polibků nezanedbali ani důkladnou ochranu slunečním krémem. A následně nevynechali ani společné vodní radovánky. To vše s vědomím, že i když je náhodou někdo uvidí, nemusí už před nikým nic skrývat a mohou se plně soustředit jen jeden na druhého.

V roce 2023 uplynulo již 10 let od nehody, při níž si Michael Schumacher vážně poranil hlavu a z níž se podle všeho dodnes nezotavil:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 9. 2024

Členové rodiny dnes možná budou diskutovat o možné dovolené, Berani, ale každý chce jet na jiné místo. Mohlo by dojít k hádkám, které by diskusi připravily o veškerou zábavu. Možná byste si měli losovat slámu. Lepším řešením by mohlo být sepsat seznam všech nápadů, rozdat všem kopie a promyslet si to. Za několik dní o tématu znovu diskutujte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.