Vyjádření exmanželky Ralfa Schumachera k jeho coming outu: Cítím se zneužitá

Z coming outu bývalého pilota Formule 1 a bratra Michaela Schumachera (55) Ralfa (49) nebyla příliš nadšená jeho bývalá manželka Cora Schumacher (47). V nejnovějším rozhovoru řekla, že to bylo jako rána do srdce. To především proto, že se o exmanželově dvouletém románku s mužem prý dozvěděla až z médií.

Ralf Schumacher v červenci světu oznámil, že již dva roky je v partnerském vztahu s Francouzem Etiennem. Po coming outu se dočkal vlny podpory, kterou mu vyjádřil také jeho syn David. „Tou nejkrásnější věcí v životě je, když máte po svém boku toho správného partnera, s kterým se můžete podělit o cokoli,“ vyznal šestinásobný vítěz F1 poprvé veřejně partnerovi svou lásku v příspěvku na Instagramu.

Raněná exmanželka

Stejnou radost jako Ralfovi fanoušci z coming outu nesdílí jeho bývalá manželka Cora Schumacher. Dvojice se rozvedla už v roce 2015, Cora se přesto cítí být zraněná.

Čtěte také: Kupte si hodinky Michaela Schumachera. Jeho rodina posílá vzácné kousky do aukce, samozřejmě za obří sumy

„Kéž by mě Ralf zapojil nebo mě do toho alespoň zasvětil. Považovala bych to za projev úcty,“ prozradila Cora Schumacher pro německý deník Der Spiegel.

Pro Coru bylo exmanželovo oznámení týkající se homosexuality jako rána do srdce. O jeho skutečné orientaci se prý dozvěděla až z příspěvku, který Ralf sdílel. „Coming out vždy zasáhne ty okolo vás, včetně exmanželky, s níž máte dítě,“ uvedla.

Tvrdí, že již během jeho kariéry v F1 kolovala řada fám o tom, že se mu líbí muži. „Žádala jsem ho, aby mi objasnil, jestli je na tom něco pravdy, ale vždycky zapíral. Říkal mi, že si pořád něco vymýšlím a že možná potřebuji psychologickou pomoc,“ vyprávěla raněná žena.

Mohlo by vás zajímat: Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera. Gang hrozil zveřejněním citlivé fotografie

Své ano si Ralf a Cora řekli v roce 2001. Problémy v ráji však nastaly nedlouho po narození syna Davida, kterému je dnes už dvaadvacet let. Cora si tehdy připadala velmi osamělá. „Cítila jsem se jako staré tenisky, které někdo odložil do kouta,“ vzpomínala.

Ralfova exmanželka pronesla, že se cítí zneužitá a okradená o svá nejlepší léta. „Pokládám si spousty otázek. Byl ke mně upřímný? A přemýšlím i nad něčím mnohem podstatnějším, miloval mě vůbec? Slepě jsem mu věřila. Jeho slovo pro mě bylo svaté,“ nastínila svůj pohled na věc. „Přemýšlel vlastně o tom, jaké to pro mě bude mít následky?“ smutnila.

Ralf Schumacher je historicky druhým pilotem Formule 1, který veřejně přiznal, že je gay. Prvním se stal Mike Beuttler, který byl pilotem prestižní závodní série v letech 1971 až 1973 a zemřel na komplikace spojené s nemocí AIDS v roce 1988 v pouhých 48 letech.

V roce 2023 uplynulo již 10 let od nehody, při níž si Michael Schumacher vážně poranil hlavu a z níž se podle všeho dodnes nezotavil:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.