Celebrity

13. května 2024 06:00

Kisa Císařová

Rapperka Sharlota už měsíc neviděla manžela. Snad se mnou bude o prázdninách, doufá

Sharlota se už měsíc neviděla se svým manželem

Těžko říct, jestli si to, když se v červnu roku 2022 vdávala, takhle představovala. Nicméně ani ne dva roky po svatebním obřadu se Sharlota (27) svěřila, že svého manžela Lucase Blakka nepotkala celý měsíc. Celkem překvapivě pak rapperka při výhledu na blížící se léto nezahrnula manžela do výčtu aktivit, které si naplánovala.

Současná Sharlota Blakk a Šarlota Frantinová, kterou rapperka bývala za svobodna, mají rozhodně jedno společné. Velmi osobitý, leckdy až extravagantní styl oblékání. To Sharlota potvrdila i na nedávném představení finalistek soutěže Hledáme Playmate, na které dorazila ne v průsvitných, ale rovnou v kompletně průhledných šatech. Ty sice byly dlouhé až na zem, nezakryly ovšem téměř nic, a kdyby zpěvačka pod průhlednou látkou neměla černá tanga, ukázala by se skutečně tak, jak ji rodiče stvořili.

Měsíc bez manžela

„Na Playboy si vždycky vezmu něco, co vím, že bych si nikam jinam vzít nemohla. Co by se jinam nehodilo. Přece jenom je to Playboy a já si myslím, že by se toho ženy neměly bát a měly by být sexy. Takže já pro tyto večery vždy volím róbu, která odhaluje tělo, ale zároveň je to rafinované,“ svěřila se Sharlota, co stálo za výběrem jejího outfitu.

Ještě zajímavější odpověď ovšem následovala po otázce, zda jedna z našich nejznámějších rapperek konzultuje výběr svých outfitů se svým manželem. „Manžela jsem neviděla měsíc asi,“ překvapila Sharlota. „Hodně teď cestujeme. Každý má jinou svoji práci,“ vysvětlila paní Blakk, jejíž manžel má v občanském průkazu jméno Lukáš Jirkovský. Umělecký svět ho ovšem zná jako majitele společnosti Blakkwood Records jménem Lucas Blakk.

Blázínci a workoholici v hektickém období

„O nás se ví, že jsme takoví blázínci a workoholici, ale že nám to tempo vyhovuje a umíme si to vykomunikovat,“ prozradila Sharlota, která je aktuálně skutečně pracovně vytížená. Nejen že je jednou z porotkyň soutěže Hledáme Playmate, která se pomalu blíží do finále.

Aktuálně se Sharlota především soustředí na dodělání nové desky. „To je vždy velmi hektické období,“ nechala Sharlota nahlédnout do života zpěvačky. „Řekla jsem, že tentokrát nechci o prázdninách jezdit festivaly. Chci si je nechat na aktivity, na které nemám čas. Takže si dám opravdu prázdniny a na podzim bude turné s novou deskou,“ představila plán na nadcházející měsíce rapperka. A kde bude manžel? Sharlota doufá, že se v létě spolu uvidí. Více prozradila ve videu v úvodu článku. Dozvíte se v něm i to, podle čeho Sharlota vybírala finalistky soutěže Hledáme Playmate a co ji na ženách nejvíc uchvátí.

Sdílejte článek
Štítky manželství manželé Playboy Sharlota Hledáme Playmate Lucas Blakk

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.