Celebrity

16. července 2024 06:00

David Laštovka

Regině Rázlové zlomil srdce Petr Štěpánek i Petr Oliva. Životní lásku našla ve vězení

Herečka Regina Rázlová, která 16. července slaví 77. narozeniny, je důkazem toho, že věk je pouze číslo. Stárne s grácií, stále si uchovává půvab a šarm. V mládí patřila ke kráskám, po kterých toužil snad každý muž. Na lásku však měla smůlu. Dvě herecká manželství skončila trpkým rozvodem.

Prvním manželem Reginy Rázlové byl o rok mladší herec Petr Štěpánek. Seznámili se na DAMU a byla to velká láska. Po půl roce v manželství se však Štěpánek zamiloval do režisérky Vlasty Janečkové, která byla o čtrnáct let starší než on, a od Rázlové odešel. „Zlomil mi srdce. Vyrovnávala jsem se s tím několik let,“ přiznala v pořadu 13. komnata.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Charlotte Štiková se bude vdávat. Kdo se stane manželem?

Také Petr Oliva od ní utekl k jiné ženě

Podruhé se Regina vdala za herce a dabéra Petra Olivu, s nímž se seznámila během angažmá v kladenském divadle. Dlouho se mělo za to, že spolu měli dvě děti, syna Lukáše a dceru Adélu. Jak ale herečka s odstupem let přiznala, s Olivou měla pouze dceru Adélu, otcem Lukáše byl muž, který nebyl mediálně známý. Když byl dceři rok, Oliva rodinu opustil kvůli jiné ženě.

Ve vazbě se zamilovala

Třetím manželem Reginy Rázlové byl architekt a scénograf Jindřich Santar, s nímž se paradoxně dala dohromady v době, kdy pobývala ve vazbě. „Zamilovat se můžete i v base,“ poznamenala k tomu herečka. Ve vazbě, kde byla zavřená rok, skončila poté, co byla odsouzena za údajné tunelování firmy Skloexport. Od začátku tvrdila, že je nevinná, což se nakonec potvrdilo. U Evropského soudu za to v roce 2006 vysoudila na ČR odškodné.

Čtěte také: Jiřímu Dvořákovi utekla Zuzana Slavíková před svatbou. Jeho první žena zemřela na rakovinu

Známá tvář ji ve vězení nepomohla

V roce 2010 o ročním pobytu ve vazební věznici napsala knihu. Známá tvář ji v ničem nepomohla. „Na to se ve vězení nehraje, jestli je někdo herečka, nebo ne,“ svěřila se v pořadu Show Jana Krause. Později dostala omluvný dopis od ministerstva spravedlnosti, že byla ze strany státu nespravedlivě trestně stíhaná. „To je takové zadostiučinění za ta celá léta. Teď si můžu na tomhle hadru, na těchto pár řádcích číst, že jsem nic neudělala, že to celé stíhání bylo nezákonné a nedůvodné. Myslím, že každý člověk, který prošel takovou zkušeností, je tím poznamenaný,“ prozradila ještě u Jana Krause.

Čtěte také: Petr Oliva měl s Rázlovou dceru, ke které se nehlásil. Lásku našel až u čtvrté ženy

Santar, za něhož se provdala v roce 1999, jí byl v nejtěžších časech velkou oporou. Bohužel, v prosinci 2013 zemřel. Od té doby je herečka sama. Největší radost jí dělají vnoučata a práce, ke které se znovu vrátila. Vídat jsme ji mohli například v seriálech Ohnivý kuře, Tátové na tahu nebo Zoo, který vysílala TV Prima.

Podívejte se, co na sebe Regina Rázlová prozradila v Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.