Celebrity

27. ledna 2024 18:30

Tomáš Durčák

Richard Krajčo bude z plesu spěchat do Dubaje pro manželku. Uvěznila ji tam nemoc

Frontman kapely Kryštof se v letošním roce objeví mezi vystupujícími na prestižním Plesu jako Brno. Na jedné z největších společenských akcí roku se však zřejmě dlouho nezdrží, čeká ho totiž cesta do Spojených arabských emirátů, kde už téměř měsíc kvůli vážné nemoci zůstává jeho drahá polovička Karin.

Manželé jsou v Dubaji tak trochu doma a pravidelně tam jakožto velcí milovníci tepla v rámci možností tráví zimní měsíce. Loňský Silvestr však nedopadl úplně podle jejich představ. Karin totiž chytila covid, který posléze přešel v oboustranný zápal plic. Richard Krajčo proto začátkem letošního roku do Česka vyrazil sám, zatímco se manželka stále v Dubaji zotavuje.

„Pár nocí jsem probděla a pár dnů se uklidňovala, že to přejde, než jsem zašla pro pomoc ke kamarádce doktorce. Vytáhla mě hrobníkovi z lopaty. Hrály jsme o minuty. Těžký oboustranný zápal plic – covidové plíce. V dobách nejhoršího covidu tahle doktorka zachraňovala lidi na JIP a řekla mi, že od té doby horší nález neviděla,“ šokovala 9. ledna na Instagramu Karin popisem svých zdravotních komplikací.

Manžela Richarda dnes čeká vystoupení na Plesu jako Brno v bývalé továrně německého průmyslníka Wanniecka. Očekává se, že zazpívá, nicméně jeho poslední stories na Instagramu naznačují, že by možná mohl věhlasným hostům také zatančit se svou taneční partnerkou Dominikou Roškovou.

Hned jakmile všechny přítomné v Brně pobaví, bude muset shodit smoking i lakýrky a začít se balit na cestu do Dubaje, kam v neděli zamíří za Karin. „Věřím, že si ji už přivezu. A že v dubnu se tomu všemu budeme už jen smát,“ napsal zpěvák na svůj Instagram. Ponocování a protančení večera až do brzkých ranních hodin tak dnes Krajčo zřejmě bude muset vynechat.

Podívejte se na kostel Richarda Krajča, který se svou ženou zvelebili v moderním stylu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.