Móda a krása

2. října 2024 08:30

Tomáš Durčák

O této slečně ještě hodně uslyšíme! Říjnové číslo časopisu Playboy zdobí Sandra Taškovičová

Titul a Playmate Playboy 10/2024: Sandra Taškovičová

Sandra Taškovičová ze Slovenska se až na titulní stranu ikonického magazínu Playboy dostala díky vítězství v soutěži „Hledáme Playmate 2024 supported by AŽD“. Stala se tak již druhou ženou, které ovládnutí této soutěže dokázalo nastartovat slibnou kariéru. Sandra už má za sebou první profesionální focení, a to rovnou na francouzské riviéře.

Sandra Taškovičová aktuálně dokončuje střední školu v Košicích a ráda by se jednou stala úspěšnou modelkou. A právě rodák z Košic Miro Šmajda nyní stál u začátku její potenciálně hvězdné cesty. Právě tento známý zpěvák, který je rovněž vášnivým fotografem, totiž společně s producentem Jánem Bulkou nafotil úchvatné snímky Sandry na malebném Côte d’Azur.

„Bylo úžasné spolupracovat s Mirem. Byl profesionální, přátelský a přesně věděl, jak mě zachytit v nejlepším světle,“ popsala Taškovičová spolupráci se svým krajanem při tvorbě snímku pro titulní stranu říjnového vydání časopisu Playboy. Ta se rovněž netají tím, že ji Francouzská Riviéra naprosto okouzlila a nevadilo by jí, kdyby v budoucnu našla na pobřeží svůj nový domov.

Ihned po červnovém vítězství ve zmíněné soutěži totiž zamířila z pražského Terminálu 3 soukromým letem se společností JetBee Czech přímo do Nice a odtud do přepychové vily s bazénem u Cannes. Zde si mohla několik dní plnými doušky užívat sluníčka i koupání. „Nemám slov, vše bylo perfektní – od letu přes samotnou vilu s bazénem až po celý tým, který se o mě staral,“ rozplývala se nad zážitkem Sandra.

Ta už má nyní zcela jasno v tom, čeho by jednou ráda v modelingu dosáhla. Jejím snem je projít se po molu jako jeden z andílků prestižní značky Victoria's Secret. Na stránkách říjnového Playboye se vám Sandra neodhalí jen fyzicky, ale dá vám nahlédnout i do svého nitra, v němž se nepochybně skrývá ambiciózní mladá žena s potenciálem dotáhnout to v této branži daleko.

Podívejte se, jakou módu půvabné ženy a dívky vynesly na finále soutěže Hledáme Playmate 2024:

Sdílejte článek
Štítky fotografie Slovensko soutěž časopis Playmate modelka celebrity Playboy titulní strana Francouzská riviéra Miroslav Šmajda Sandra Taškovičová umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 10. 2024

Přemýšleli jste o stěhování? Možná jste si dokonce koupili nový domov. Ať už je vaše situace jakákoli, možná dnes vyřizujete nějaké papíry, možná smlouvu s realitní kanceláří nebo dodavatelem, možná dokumenty o úschově. To může být frustrující, protože znění dokumentů se může zdát nejasné. Vyřiďte si je. Nebudete toho litovat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.