Celebrity

26. června 2024 14:10

Eliška Reiglová

Zdrcená rodina se rozloučila se zavražděnou Victorií: Bílá rakev a vstup jen pro zvané

Pohřeb Victorie Velvet

Ve středu od 11 hodin se v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně v Praze příbuzní a blízcí loučili se zesnulou zpěvačkou, influencerkou a trojnásobnou maminkou Victorií Verou Blyth (†40), kterou lidé znali pod pseudonymem Victoria Velvet. Ta byla 11. června v Turecku zastřelena svým manželem, který poté spáchal sebevraždu. Rodina se rozhodla pro soukromý obřad, dovnitř směli jen pozvaní.

O úmrtí zpěvačky informovala turecká média. Podle deníku Hurriyet byla zpěvačka zavražděná manželem. Mezi ní a Davidem Thomasem Blythem mělo dojít k ostré hádce, která se dál stupňovala. Česká zpěvačka byla podle informací výše zmíněného deníku zavražděna ve chvíli, kdy byly v domě také její tři děti.

Po tragické události zůstávalo tělo Victorie Velvet kvůli pitvě ještě nějakou dobu v Turecku. Rodina se rozhodla poslední rozloučení s ní uspořádat 26. června v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně, a to pouze pro pozvané. Na místo pohřbu se tak nezačali srocovat fanoušci ani zástupy kolegů zesnulé, kterým by vstup nebyl umožněn.

Čtěte také: Kdo byla Victoria Velvet, kterou zastřelil manžel v Turecku? Zpěvačka zářila nejen v Česku

Kromě rodiny a nejbližších přátel se smutečního obřadu zúčastnili také turecký velvyslanec v Praze Egemen Bagis, zpěvačka Kate Matl či herečka Lucie Černíková. Ostraha bedlivě hlídala, aby se do kostela nedostal nikdo, kdo nebyl na seznamu. Při odchodu většina hostů zvolila jinou cestu ven než hlavní vchod.

Tělo Victorie Velvet bylo uloženo do bílé rakve. Tato barva je spojována s nevinností, čistotou, svobodou a novými začátky. Nejprve byla rakev z vozu přenesena do kostela a po konci obřadu byla přesunuta zpět do vozu, tentokrát s doprovodem její fotografie a kněze.

Energickou a lidmi milovanou Victorii zavraždil manžel v Turecku:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.