Celebrity

20. června 2024 15:40

Eliška Reiglová

Přátelé zavražděné Victorie a jejího manžela: Mysleli jsme, že jsou šťastní. Musel být mimo

Zavražděná česká zpěvačka v Turecku

Zpěvačka Victoria Velvet (40) byla přednedávnem zavražděna. Podle tureckých médií policie pracuje s možností, že ji zastřelil manžel, který poté vzal život i sobě. Přátelé páru Sheena a Tony Lumsdenovi jsou v šoku. Mysleli si, že po přestěhování do Ankary je v rodině vše zalité sluncem. To, co udělal Thomas Blyth, kterého léta dobře znali, si tak neumí vysvětlit.

Victoria Velvet se do České republiky přistěhovala už jako teenagerka, její matka byla původem z Jihoafrické republiky, otec Čech. Brzy se prosadila jako zpěvačka. Lidé si pobrukovali její coververzi hitu Hotel California, později její vlastní písně jako Léto či Boneshakin’ Hot. Byla už dvojnásobnou maminkou a pod srdcem nosila dalšího potomka, když se rozhodla odstěhovat.

Společné bydlení v Turecku mělo rodinu, která do té doby kvůli jeho časově náročnému povolání fungovala v podstatě bez otce, stmelit. Málokdo ale mohl tušit, s čím se bude Victoria potýkat. Podle kamarádky ji trápilo, že ač se za manželem i s dětmi přestěhovala a obětovala tomu vše, co si v Česku vybudovala, zahýbal jí.

Čtěte také: Zpěvačka Victoria Velvet měla za vzor Beyoncé. Přála si, aby její text nazpívala Lucie Bílá

„Dost dlouho trvalo, než mi prozradila, že řeší neustálé manželovy nevěry. Sama o sobě říkala, že je žárlivá. Victoria měla jižanskou krev a byla temperamentní. Vedli takzvané italské manželství, ve kterém nebyla o vypjaté chvíle nouze. Viky dokonce v legraci říkala, že drama miluje a je to koření jejich vztahu,“ řekla kamarádka, která si přála zůstat v anonymitě, deníku Blesk.

Nikdo to nečekal

Právě zprávy, které psala Victoria některým z přátel ohledně nevěry a údajně plánovaného opuštění manžela, měly být důvodem sporu, jenž skončil tím, co policie považuje za vraždu a následnou sebevraždu. Lidé, kteří kromě zpěvačky dobře znali i otce jejích tří dětí, jsou z nedávných událostí v naprostém šoku.

Manželé Sheena a Tony Lumsdenovi znali Thomase a Victorii dlouhé roky. „Je to opravdu obrovský šok. Nemůžu přestat myslet na jejich děti,“ řekla Sheena britskému deníku Daily Mail. „Přišlo to jako blesk z čistého nebe. Co jsem mluvila s lidmi, kteří je také znali, i pro ně to je šokující. Z čeho to vůbec mohlo vzejít?“ otázala se.

Čtěte také: Victoria Velvet projela s manželem celý svět. Proč se málem nevzali a co značil její prsten?

Tony Lumsden s Blythem svého času spolupracoval a následně se z nich stali dobří přátelé. Nic z toho, co se dozvěděl, si neumí vysvětlit. „Když se ke mně ty informace dostaly, nemohl jsem tomu uvěřit. Vždyť jsem toho muže znal. Nevím, jestli si nevzal nějaké drogy nebo tak něco, ale musel být mimo, nemohl být při smyslech,“ řekl.

Přestože oba manželské páry dělil velký věkový rozdíl, rozuměly si. Victoria byla stejně stará jako nejstarší dcera Tonyho a Sheeny. „Byla jsem s ní v kontaktu přes zprávy a sociální sítě, byla pro mě jako další dcera. Oba rádi chodili na večírky, Victoria ale byla milá žena a opravdu dobrá matka. Chtěla se ale věnovat i svým věcem,“ svěřila se Sheena.

Šok a smutek

Manželé se o smrti svých přátel dozvěděli prostřednictvím sociálních sítí. Začaly na ně vyskakovat české články, které si ale nezvládli sami přeložit. Když jim syn pomohl a oni se dočetli, co se stalo, připadalo jim to jako scénář špatného filmu. Smířit se s tím, že za tak příšerných okolností přišli o své blízké, pro ně bude náročné.

„Člověk jen tak neuvěří, že se tohle stalo někomu, koho znal. Je mi moc smutno kvůli těm dětem, máme vnoučata zhruba v jejich věku a nevím, jak se s tím vyrovnají a jak s tím zvládnou žít. Že Thomas takhle ublížil svým dětem, nemluvě o tom, jak ublížil manželce. Napadá mě jen to, že opravdu musel být mimo,“ dodala Sheena Lumsden.

Vražda Victorie Velvet šokovala slavné osobnosti i fanoušky:

Sdílejte článek
Štítky smrt vražda Victoria manželé přátelé Tom Blyth Victoria Velvet Thomas Blyth

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.