Celebrity

17. června 2024 12:35

Eliška Reiglová

Zpěvačka Victoria před smrtí plánovala návrat do Česka. Manželovi měla přijít na nevěry

Zavražděná česká zpěvačka v Turecku

Ve věku pouhých 40 let zemřela populární zpěvačka a později také influencerka Victoria Velvet. Podle tureckých médií ji zastřelil manžel (†53), který později sám spáchal sebevraždu. Její kamarádka nyní promluvila o tom, že v soukromém životě v poslední době řešila především časté nevěry svého muže, kvůli kterým se údajně chtěla natrvalo vrátit do České republiky.

Victoria Velvet se do České republiky přistěhovala už jako teenagerka, její matka byla původem z Jihoafrické republiky, otec Čech. Brzy se prosadila jako zpěvačka. Lidé si pobrukovali její coververzi hitu Hotel California, později její vlastní písně jako Léto či Boneshakin’ Hot. Byla už dvojnásobnou maminkou a pod srdcem nosila dalšího potomka, když se rozhodla odstěhovat.

Čtěte také: Zpěvačka Victoria Velvet měla za vzor Beyoncé. Přála si, aby její text nazpívala Lucie Bílá

„V lednu se budeme s dětmi stěhovat do Turecka. Manžel tam rozjíždí firmu a já mu s tím budu pomáhat. Mrzí mě, že opouštím Česko, mám to tady ráda. Ale zároveň se strašně těším, že brzy budeme všichni pohromadě,“ řekla tehdy zpěvačka webu iDNES.cz. Podle zpráv z tureckých médií to byl právě manžel, podnikatel Thomas Blyth, kdo zpěvačku zavraždil.

Opakovaná nevěra

Blyth s rodinou mnoho času netrávil, pracoval v zahraničí, a tak stěhování do Ankary, kde všichni žili pod jednou střechou, vypadalo jako rozumný a logický krok. Málokdo ale mohl tušit, s čím se bude Victoria potýkat. Podle kamarádky ji trápilo, že ač se za manželem i s dětmi přestěhovala a obětovala tomu vše, co si v Česku vybudovala, zahýbal jí.

Čtěte také: Hudebníky šokovala vražda Victorie Velvet. Přinášela radost, smutní Hezucký i Pizingerová

„Dost dlouho trvalo, než mi prozradila, že řeší neustálé manželovy nevěry. Sama o sobě říkala, že je žárlivá. Victoria měla jižanskou krev a byla temperamentní. Vedli takzvané italské manželství, ve kterém nebyla o vypjaté chvíle nouze. Viky dokonce v legraci říkala, že drama miluje a je to koření jejich vztahu,“ řekla kamarádka, která si přála zůstat v anonymitě, deníku Blesk.

Plán na útěk

Léto měla zpěvačka i s dětmi trávit u rodiny v České republice. Dokonce měla mít i velice silné pochybnosti o svém rozhodnutí o přestěhování do Turecka. Nakonec je možné, že její manželství po celé roky klapalo hlavně proto, že ona ani synové a dcera nemuseli přihlížet chování nevěrného Blytha. Měla mít jasný plán.

„Bohužel mi napsala i to, že už se následně do Ankary nevrátí a zůstane tady v Česku. Že manžela opouští i s dětmi, že chce život bez nevěr a stresu pro děti... Kdo mohl tušit, že toto rozhodnutí ji bude stát život a ze tří dětí udělá sirotky. Po tom, co jsem četla, jsem přesvědčena, že se začali hádat kvůli esemeskám, co psala Viky kamarádkám. Že si je přeložil a v afektu jí ublížil,“ dodala kamarádka.

Vražda Victorie Velvet šokovala slavné osobnosti i fanoušky:

Sdílejte článek
Štítky smrt vražda nevěra Turecko Victoria manželé Ankara Victoria Velvet zemřela Victoria Velvet Thomas Blyth

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 6. 2024

Vaše přizpůsobivá povaha vás dnes může dostat do potíží, Berani. Osobnosti se mohou střetnout, když nikdo nebude chtít vést. Buďte agresivní, aniž byste byli manipulativní. Udržujte se v lehkém duchu. Nesnažte se nikoho přitlačit k zemi. Vaše povaha je otevřená a expanzivní. Dopřejte druhým lidem svobodu, kterou chtějí. Neočekávané události mohou dramaticky změnit průběh dne, proto se nerozčilujte, když věci nepůjdou podle plánu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.