Celebrity

15. června 2024 07:30

Josef Šťastna

Českou zpěvačku zabil manžel. Šárka Vaňková poslala žárlivé chlapy na léčení

Vražda české zpěvačky

Česká zpěvačka a trojnásobná matka Victoria Velvet je po smrti. V Turecku, kde žila, ji zabil žárlivý manžel. Kamarádi a kolegové české umělkyně jsou v šoku. Ostrý vzkaz žárlivým chlapům poslala například zpěvačka Šárka Vaňková.

„Vzkaz všem nemocným chlapům: Jakmile pocítíte první příznaky něčeho, co se vymyká normálu, promluvte si s někým! A pokud zvládnete překonat své ego, ideálně s odborníkem! To je další tragický konec jen kvůli hlubokým a potlačovaným bolestem ve vašich nemocných duších! A vy, holky, pokud jen trošku můžete, utíkejte! Bolest, co se neléčí, narůstá,“ uvedla Šárka Vaňková v reakci na zprávu o šokujícím odchodu Victorie Velvet.

Manžel ji zastřelil před dětmi

Podle tureckých médií česká umělkyně zemřela rukou žárlivého manžela. Vrahem je Thomas Blyth, se kterým měla Victorie tři děti. Všechny měly být u toho, když se dvojice v úterý osudově pohádala. Během hádky agresivita narůstala. Thomas pak manželku zastřelil a následně obrátil zbraň proti sobě a spáchal sebevraždu. Všechny tři děti jsou v bezpečí, byly převezeny k příbuzným.

Podle tureckého deníku Hürriyet jeden ze synů na policii vypověděl, že vše začalo kvůli zprávám v telefonu jeho matky. Měla následovat žárlivá reakce a fatální čin. Těla obou manželů jsou stále v Turecku, čeká se na pitvu a další úkony spojené s vyšetřováním.

První vyjádření zdrcené rodiny

„V této těžké době bychom rádi požádali o soukromí rodiny. Ztráta blízkých je nesmírně bolestivá, přičemž celá rodina potřebuje čas na zpracování tohoto neštěstí a zjištění všech nezbytných záležitostí, které s těmito okamžiky souvisí,“ sdělili členové rodiny ústy svého zástupce Davida Němečka. Tiskový mluvčí ministerstva zahraničí David Drake dodal, že české úřady jsou ve spojení s rodinou a poskytují konzulární asistenci.

Kolegové jsou v šoku

„Nemůžu tomu uvěřit, měla jsem ji moc ráda, chudáci děti, když jsem si přečetla článek, vyhrkly mi slzy. Byla to skvělá ženská. Nikdy jsem nevěřila, že si tohle přečtu... Krásná, vtipná, skvělá ženská plná energie a života,“ uvedla pro deník Blesk Martina Pártlová.

ČTĚTE TAKÉ: Syn české zpěvačky nastínil motiv střílejícího otce. Victoria zemřela rukou žárlivce

„Victorii jsem osobně znal a byla to fantastická profesionálka a především kvalitní a slušný člověk. Cítím nepopsatelný smutek a nesnesitelnou nespravedlnost vůči jejímu osudu. I přes všechen vztek a bezmoc, co se kvůli tomu ve mně hromadí, přeji si z hloubky svého srdce, kéž její duše najde klid,“ napsal na své sociální sítě zdrcený Ondřej Gregor Brzobohatý.

„Měla jsem ji moc ráda, byla moc chytrá, se smyslem pro humor. A její krása byla ohromující,“ uvedla na Instagramu Vendula Pizingerová.

Česká zpěvačka Victoria Velvet je po smrti. V Turecku ji zavraždil žárlivý manžel:

Sdílejte článek
Štítky vražda Turecko Ondřej Brzobohatý Vendula Pizingerová Šárka Vaňková Victoria Velvet zemřela Victoria Velvet Thomas Blyth

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.