Zemřela česká zpěvačka Victoria Velvet. Podle tureckých médií ji zavraždil manžel

Zavražděná česká zpěvačka v Turecku

Zpěvačka a svého času také úspěšná influencerka Victoria Velvet je po smrti. Podle tureckých médií čtyřicetiletá žena zemřela násilnou smrtí, za kterou je zodpovědný její manžel. O úmrtí zpěvačky a trojnásobné mámy informuje například web Hurriyet.com. Zpěvačka byla zavražděna 11. června v Ankaře ve vile, kterou s rodinou obývala.

Umělecký svět zasáhla smutná zpráva o úmrtí zpěvačky Victorie Velvet. Kráska s jihoafrickými kořeny byla trojnásobnou maminkou. Dlouhou část života strávila v České republice, kde ji proslavily hity jako Boneshakin' Hot, You Lie či Léto. Rovněž si zahrála samu sebe v oblíbeném seriálu Ošklivka Katka.

O úmrtí zpěvačky informují turecká média. Podle hurriyet.com byla zpěvačka zavražděná manželem kvůli žárlivosti. Manžel David Thomas Blyth měl najít v jejím telefonu nějaké zprávy, které ho podle prvních informací velmi naštvaly. Mělo dojít k ostré hádce, která se dál stupňovala.

Česká zpěvačka měla být zavražděna ve chvíli, kdy byly v domě také její tři děti. Manžel skotského původu ji měl zastřelit, pak zbraň obrátil sobě a spáchal sebevraždu. Nejstarší potomek průběh hádky popsal vyšetřovatelům.

Smrt své kamarádky také na sociálních sítích potvrdila právnička Meltem Banko, která s českou zpěvačkou spolupracovala. „My se neloučíme. Ať budeš kdekoli, zůstaneš v našich srdcích,“ napsala truchlící kamarádka.

Vyjádření rodiny

„V této těžké době bychom rádi požádali o soukromí rodiny. Ztráta blízkých je nesmírně bolestivá, přičemž celá rodina potřebuje čas na zpracování tohoto neštěstí a zjištění všech nezbytných záležitostí, které s těmito okamžiky souvisí,“ sdělili členové rodiny ústy svého zástupce Davida Němečka. Tiskový mluvčí ministerstva zahraničí David Drake dodal, že české úřady jsou ve spojení s rodinou a poskytují konzulární asistenci.

Rodina žila v Turecku

Prvního potomka přivedla Victoria na svět v roce 2009 krátce před 26. narozeninami, následně měla ještě dva. Otcem všech dětí byl Thomas Blyth, který pracoval na výstavbě ropných zařízení, kvůli čemuž netrávil mnoho času doma. Rodina tak nějakou dobu žila odděleně.

Psal se rok 2019, když Victoria Velvet oznámila, že opouští Českou republiku, aby se přestěhovala za manželem do Turecka. Tehdy tam podnikatel skotského původu rozjížděl firmu, s níž měla v plánu mu pomáhat. Rodina se usadila a zdálo se, že vše je zalité sluncem. Zpráva z tureckých médií proto všechny velmi zaskočila.

Sdílejte článek
Štítky smrt vražda rodina Turecko zpěvačka Česko Victoria Velvet zemřela Victoria Velvet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 6. 2024

Berani, možná budete muset dnes přitvrdit. Neodepisujte někoho automaticky kvůli činu, který považujete za urážlivý. Dovolte ostatním mít svůj názor a respektujte jejich právo jej otevřeně vyjádřit. Zachovejte si otevřenou mysl a nesuďte. Zachovejte si diplomatický přístup a nechte si své kritické myšlenky pro sebe. Nemyslete si o druhých méně, abyste se sami cítili lépe.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.