Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
zpět

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.
zpět

Výpočet ascendentu

Pro výpočet svého ascendentu zadejte datum a čas narození.
Reklama

Oslaďte si sváteční den: Nepečené miniřezy

Jsou jednoduché, rychlé, originální a můžete je připravit ve svátek i ve všední den. A třeba vám zachutnají natolik, že je zařadíte i do svého sladkého vánočního repertoáru.
Vydáno: 17.11.2016
Nepečené miniřezy
Autor: Johana Pošová Nepečené miniřezy
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

 

Arašídové máslo není úplně klasickou přísadou vánočního cukroví. Ale i když jsou jeho vůně a chuť typicky americké, i v našich krajích už pomalu domácní. Možná si tak rychle nezvyknete na jeho použití ve slaných sendvičích, ale v dezertech, i těch nepečených, je mimořádně příjemné. Vyzkoušejte, jak chutná třeba v jednoduchých miniřezech, jejichž příprava vám zabere sotva čtvrthodinu. 

 

 

Co budete potřebovat:

Miniřezy Foto:

 

  • 50 g másla
  • 200 g rozdrcených Bebe sušenek
  • 100 g arašídového másla
  • moučkový cukr podle potřeby
  • tmavou čokoládovou polevu

 

1. Máslo rozehřejte a v míse promíchejte se sušenkovými drobky, moučkovým cukrem a arašídovým máslem do hutné hmoty.

2. Vtlačte ji do čtverhranné mělké formy vyložené papírem na pečení a uhlaďte. Tmavou čokoládovou polevu rozehřejte s trochou arašídového másla a dobře promíchejte. Polevu rozetřete na hmotu ve formě a uhlaďte.

3. Po ztuhnutí nakrájejte na kostičky nebo obdélníčky.

 

Pro všechny milovníky vánočních dobrot (a nejen jich) máme skvělou zprávu. Právě vyšlo nové číslo časopisu Prima FRESH. Opět v něm najdete víc než 75 nových receptů a spoustu inspirace, která vám zpříjemní sváteční čas i zimní radovánky. 

Sváteční pohoda s Prima FRESH

Užijte si sváteční pohodu s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Mohlo by vás taky zajímat:

Vyneste se do čokoládového nebe

Cukroví pro čokoholiky: Hříšně dobré!

 

Tak kdy začnete s pečením?

Upečte si vánoční perníčky: Recepty a spousta inspirace

 

Proč děti nepotěšit domácím cukrovím už na Mikuláše?

Upečte si: Mikulášské cukroví (nejen) pro děti

Článek je zařazen v: vánoční cukroví, nepečené cukroví, miniřezy, jednoduché cukroví, arašídové máslo, cukroví bez pečení, cukroví bez formiček
Reklama