Celebrity

21. listopadu 2023 06:00

Vanesa Havlíková

Roman Vaněk si svou ženu vzal už dvakrát. Klidně půjdu do třetí svatby, tvrdí

KB Interview 28.6.2020

Roman Vaněk (54) je český kuchař a autor kulinářských bestsellerů. Kromě lásky k vaření je už více než 30 let šťastný po boku své manželky Jany. V talkshow u Honzy Dědka se nyní představil i s ní, společně prozradili recept na spokojené manželství a překvapili třetí svatbou.

Roman Vaněk je mezi lidmi oblíbený především díky knihám s recepty, které jsou psané tak, aby podle nich mohli vařit i ti největší amatéři. Knih za svůj život napsal už 17 a prodal jich kolem 600 000 kusů, což z něj dělá nejúspěšnějšího autora kuchařek po roce 1989. „Máme doma přes 3 600 kuchařek,“ prozradil Vaněk v 7 pádech Honzy Dědka s tím, že v publikacích často hledá inspiraci.

Čtěte také: Hrozně mi vadí, jak jsou lidé v jídle pokrytečtí, říká Roman Vaněk

Vaněk by si rád vzal svou manželku potřetí

S manželkou jsou i po 30 letech šťastní a stále z nich srší láska. Mají spolu dvě dcery. „Letos jsme oslavili společných třicet let. Nejkrásnějších v mým životě. Vzali jsme se dvakrát,“ uvedl Roman a manželka Jana doplnila, že druhá svatba byla, protože měli pocit, že jim je společně tak dobře a že je potřeba udělat další krok v jejich soužití.

Podívejte se na rozhovor s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem:

„Tři dny před první svatbou jsem se vrátil z Brazílie. Dlouho jsme postrádali děti. Poprvé jsme se vzali před třiceti lety a podruhé po devatenácti letech. Naše holky bulely. Já jsem taky bulel. Bylo to krásné. Klidně půjdu i do třetí svatby, jestli si mě Jana vezme. Musíme sehnat nějaké sponzory a jdeme na to,“ objasnil Vaněk.

Za dobu, co jsou svoji, nikdy neřešili žádné vážné vztahové problémy. Pokaždé když se kvůli něčemu neshodnou, jedná se o maličkosti. „Když mi Roman chtěl opravdu udělat radost, dal nádobí do myčky, zapnul ji a šli jsme spát. Ráno jsem se probudila, byla umytá myčka, nemohla jsem tomu uvěřit a na dně ležela zabalená kapsle,“ přiblížila Jana Vaňková o čem se s manželem například dohadují.

„Podruhé když jsem chtěl kapsli vybalit, Jana mi zase vyčetla, že to je kapsle, která se rozpouští,“ dodal Vaněk s tím, že na jídlo se ženou myslí až 200x denně. Vícekrát než na sex. Celý rozhovor sledujte v úterý ve 21:35 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.