Astročlánky

12. září 2024 06:30

Sára Částečková

Runové horoskopy od 12. září 2024: Berani dostanou dobrou zprávu, Býci budou šťastní

Magické runy dávají naději na lepší život s příslibem štěstí a hojnosti. Lvi jsou chráněni před zvláštními vlivy a Štíři kráčí za štěstím. Jaké další zprávy runy ještě na následující dny přináší?

Beran

Runa vám posílá osudovou zprávu, která vám dodá odvahu ovládnout vlastní osud a stát se tak vládcem svého života. Postupujte krůček po krůčku a zapomeňte na strach, není důvod k obavám. Radujte se, veselte a berte život s nadhledem, vaše osudová chvíle právě přichází a změní vám celý život k lepšímu.

Býk

Runa, která vám vstupuje do života, patří k nejkrásnějším symbolům a věští život zalitý sluncem, radostí a štěstím. Pokud řešíte dlouhotrvající spory nebo procházíte slabším obdobím, věřte, že špatné právě odchází a vy konečně naleznete vše, po čem toužíte.

Blíženci

Runa vás jemně nabádá k odstranění všech překážek, které vám v minulosti vstoupily do života. Teď je správná doba vše odstranit, dořešit a zharmonizovat. Pokud jsou vaše vztahy napjaté, podejte ruku k usmíření, všem se uleví a oslavy mohou začít.

Rak

Runa vám přináší do života štěstí, radost a úspěch. Nejdůležitější je, abyste se vyhýbali situacím a lidem, kteří nepřinášejí do vašeho života klid a dobré pocity. Sdílejte svou radost s těmi nejbližšími a vaše štěstí se ještě znásobí. Ti, kteří pro vás nejsou přínosem, s láskou propusťte a dovolte jim odejít.

Lev

Runa vás věrně chrání před závistí, nenávistí a jinými vlivy, které ve vás vyvolávají obavy a nejistotu. Dávejte si pozor na nepřátele a nepouštějte si je blízko k tělu, zbytečně vám berou životní sílu a odvahu vydat se vlastní cestou. Neviditelné síly jsou na vaší straně a ochrání vás.

Mohlo by vás zajímat: Září podle numerologie vládne osmička: Můžete dost získat, ale bez práce to nebude

Panna

Runa vám dává dar komunikace a schopnost nalézt řešení ve všem, co jste nezvládli dořešit v minulosti. Jednejte, zařizujte, vyřizujte. Štěstí je na vaší straně a nebesa umocní vaše činy. Dobrý pocit a úleva vám potvrdí, jak moudré vaše konání bylo.

Váhy

Runa vám dává darem velkou intuici a pochopení životních zkoušek. Zachovejte chladnou hlavu a nepodléhejte strachu. Poté s lehkostí odstraníte veškeré překážky a nastolíte ve svém životě klid, harmonii a lásku.

Štír

Runa váš život velmi významně zlepšuje a vede vás po cestě za štěstím. Mějte odvahu a nebojte se poznávat aktivity a činnosti, které jsou pro vás neznámé. Proniknete tak do nepoznaného světa a vaše srdce bude jásat. Pokud se chystáte cestovat, dostanete se na místa, která vás nadchnou.

Střelec

Runa dává zvláštní moc a sílu všem, kteří touží po novém životě a potřebují uvést svůj život do harmonie a souladu. Štěstí se usmívá na všechny ženy a muže, kteří chtějí umocnit jemnou a něžnou sílu ve svém srdci. Nebojte se projevovat své city a emoce, budete se cítit jako znovuzrození.

Čtěte také: Horoskop lásky na září 2024: Lva může někdo oslnit, Štír bude hodně žárlit

Kozoroh

Runa vám zvěstuje důležitou zprávu o návratu vaší síly a životní energie. Do vašeho života vstupuje uzdravující moc, kterou v sobě probudíte a rozžehnete. Dařit se vám bude ve všech oblastech, a navíc získáte jako bonus radost ze života, lásku a harmonii.

Vodnář

Runa vám posílá hojnost, finanční prosperitu a bohatství. Nádherné energie vás zcela uchvátí. Dařit se vám bude ve všech oblastech. Nepropásněte skvělou příležitost k navazování vztahů, urovnávání sporů a dobrých zisků jen proto, že jste leniví. Překonejte se, jednejte a váš život nabere zcela nový směr.

Ryby

Runa vám připomíná, jak důležité jsou ve vašem životě změny, symbolizuje pracovní skupinu, dobrou spolupráci a také cesty, které vás budou motivovat a naplňovat. Duch spolupráce a dobré nálady vás zcela ovládne. Využijte magickou sílu a uveďte do pohybu vše, co vám v minulosti nešlo.

Jaký bude tento týden podle výkladu karet?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.