Astročlánky

18. července 2024 05:30

Sára Částečková

Runové horoskopy od 18. července 2024: Býky čeká cestování, Štíry odpočinek

Magické runy pořádně zamíchají osudem. Blíženci dostávají mnoho darů a Ryby zvládnou náročnější situace. Komu se povede uzavřít minulost a kdo ještě zaváhá, vám prozradí runové horoskopy na následující dny.

Beran

Runa do vašeho života vnáší světlo a jas. Tak jako po noci přichází den, stejně po období zmaru a neúspěchu přichází zlepšení. Život se vám vrací opět v plné své kráse a radosti. Prožívejte své štěstí naplno a minulost nechte jednou provždy za sebou.

Býk

Runa vás ochraňuje před vnějšími vlivy, dodává pocit bezpečí a jistoty. Pokud cestujete nebo se teprve chystáte a máte obavy, buďte klidní, všechno bude probíhat klidně, plynule a bez omezení.

Blíženci

Runa vám přináší mnoho krásných zážitků a darů, mezi které patří také dostatek síly a životní energie zvládat náročnější situace. Nezapomínejte obdarovat ostatní, aby se vaše radost mohla znásobit. Někdy stačí milý úsměv a ledy roztají.

Čtěte také: Horoskop lásky na červenec 2024: Býk bude chycený v pasti, Lva čeká velká láska

Rak

Runa vám sděluje, abyste zachovali klid a chladnou hlavu v případě, že se objeví nečekaná překážka. Náhlé potíže jsou jen dočasné. Slunce již vykukuje skrze mraky a dodává vám svými paprsky sílu a životní energii vše bez potíží zvládnout.

Lev

Runa vám dává skvělou komunikaci, díky které zvládnete vykomunikovat jakoukoliv situaci či problém, který by se mohl objevit. Jednejte, nic neodkládejte a těšte se na báječné dny, které vás naprosto uchvátí a nadchnou.

Panna

Runa symbolizuje radost, náklonnost a krásné vztahy. Rodina je pro vás na prvním místě. Láskyplné vztahy jsou všude kolem vás a dodávají vám pocit bezpečí a velkého vděku. Velmi dobře víte, že existence rodiny a dobrých vztahů je základ šťastného života.

Váhy

Runa vám dává světlo a jasnou mysl, díky tomu získáte mnoho energie a síly realizovat plány, na kterých vám tolik záleží. Pokud se cítíte vyhaslí či unavení, je nejvyšší čas dopřát si dovolenou a odpočívat.

Přečtěte si: Červenci podle numerologie vládne šestka: Přináší harmonii a upevnění vztahů

Štír

Runa vám oznamuje konec náročnějšího období. Ještě chvíli mohou doznívat stísněné pocity či emoce, které se velmi rychle rozplynou a váš život opět nabere správný směr. To, co vás trápilo, hravě překonáte a užijete si zasloužený odpočinek i zábavu.

Střelec

Runa vám sděluje důležitou zprávu o vašem smutku, který vás může sužovat a trápit. Překážky, které se ve vašem životě mohly vyskytnout, hravě odstraníte, buďte na sebe hodní a trpělivě postupujte vpřed. Život vás odmění nečekaným zázrakem.

Kozoroh

Runa vás na chvíli zastaví. Naberte dech, nadechněte se a vykročte vstříc novým začátkům. Nechte minulost jednou provždy za sebou, váš život se rozzáří a zjemní. Něco nového k vám právě přichází a to, že budete nadšení, je jisté.

Vodnář

Runa vám dodává odvahu projít cestou, která může být posetá trny. Neztrácejte naději a důvěru. Za pár dní se váš život opět prozáří a rozsvítí. Buďte odvážní, neotáčejte se zpět a přijměte toto období jako výzvu.

Ryby

Runa vám dává vytrvalost a odvahu změnit náročnější situace. Štěstí je na vaší straně. Nic neskrývejte a nesnažte se věci zamést pod koberec. Jednejte s čistou hlavou, výsledek vás nadchne a oslní.

Červenec podle výkladu karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 31. 8. 2024

Tento den by měl být šťastný pro Berany, a to v oblasti lásky, kariéry, peněz i zdraví. Plány na výlet by se mohly konečně uskutečnit a dlouho očekávané řešení zdravotních problémů by se mohlo projevit. Měli byste se cítit velmi nadšeně a optimisticky, pokud jde o vaši budoucnost. Možná budete dokonce natolik odvážní, že budete riskovat více než obvykle. Jděte si pro zlato a nebuďte překvapeni, když ho skutečně získáte!

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.