Astročlánky

30. května 2024 06:30

Sára Částečková

Runový horoskop od 30. května 2024: Berany překvapí změna, Blížence možné dluhy

Berany zaskočí nečekaná změna. Býci by se měli mít na pozoru. Blížence překvapí dluhy. Co čeká na ostatní znamení podle runového horoskopu?

Beran

Nečekaná změna může narušit vaše plány. Nenechte se odradit, vytrvejte, dokud se nebe zase nevyjasní. Únava s pocitem, že nevíte, jak dál, je pouze dočasná, pokud jste se zastavili těsně před cílem, stáhněte se, vydržte a nebraňte se. Buďte k sobě i ostatním upřímní a neztrácejte důvěru. Štěstí už vám kráčí naproti.

Býk

Kdo je připraven, není překvapen - to je vaše klíčová věta pro následující dny. Pokud jste v prostředí, kde se pohybuje mnoho lidí, mějte se na pozoru. Ne všichni jsou totiž tak upřímní a čistí jako vy. Než podniknete důležité kroky v životě či kariéře, důkladně si prověřte veškeré možnosti. Mohlo by se totiž stát, že vás podrazí člověk, který se tváří jako dobrý přítel. Pečlivě zvažujte každý důležitý krok a pak vás nemůže nic překvapit ani omezit.

Blíženci

Jestli jste dlouhodobě nezaměstnaní nebo vás sužují nepříjemné dluhy, vydržte a snažte se najít na všem to lepší. Jedině tak se vaše rozbouřená mysl naladí opět na své srdce a řešení se k vám dostane jako zázrakem. Buďte trpěliví, pokorní a nezapomínejte, že svůj život máte ve svých rukou jen vy sami. Nadechněte se, přijměte vše, co se děje, a věřte, že se vaše nelehká situace nádherně vyřeší.

Čtěte také: Znamení, která se snadno rozzlobí: Vztekat se umí Berani i Štíři

Rak

Nádherné energie vás budou provázet každý den. Kouzelné světlo vám svítí na cestu a daří se vám ve všem, do čeho se s láskou a radostí pustíte. Skvělé studijní výsledky, nová práce, kariérní posun, to vše je ve hře. Osobní život nezůstává pozadu. Veškeré napětí odchází a do vašeho života vstupuje radost a láska.

Lev

S odvahou vykročte do nádherných dnů. Ve vašem srdci se probouzí odvaha bojovníka, proto se pusťte do odstraňování veškerých překážek, které vám stojí v cestě a brání tak naplno prožívat úspěch a štěstí. To, že se vám bude dařit nejen v pracovní oblasti, ale také v osobním životě, je jisté. Nepropásněte skvělou šanci jen proto, že se vám nechce.

Panna

Komunikujte, jednejte a neztrácejte čas odkládáním důležitých věcí, které potřebujete dořešit a jednou provždy smést ze stolu. Vaše komunikace vám otevírá všechny dveře, bude prostě bravurní, jemná, čistá a tam, kde je potřeba být přísnější, vás povede vaše láskyplné srdíčko. Dařit se vám bude v práci, ve škole i na úřadech.

Váhy

Právě nyní odstartovaly ve vašem životě velmi důležité změny. Nebojte se, přijímejte všechno s pokorou a vděčností. Počáteční strach z nového se změní v nadšení a radost. Probouzíte se do nového života a jen nechuť váš osud změnit vás může od vašeho štěstí vzdálit. Konejte, jednejte a přijímejte, budete nadšení a šťastní.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, se kterými je vztah radost: Ryby jsou empatické, Býci spolehliví

Štír

Rozpohybujte svůj život a nedovolte, aby zůstal nečinně stát na místě. Je důležité být aktivní, aby mohlo dojít k prospěšným změnám. Pokud se chystáte na cesty, dovedou vás k cíli bez sebemenších potíží. Můžete se těšit na odměnu za skvěle odváděnou práci, svou dávku štěstí dostávají také nezaměstnaní, kteří konečně naleznou dobré místo.

Střelec

Následující dny vám přináší prospěšný proud energie, který váš život velmi významně obohatí. Navíc máte dostatek síly i aktivity zorganizovat své plány. Úspěch zaznamenáte v pracovní oblasti, obchodní činnosti a vztazích obecně. Esence jsou namíchány, tvořte, jednejte a užívejte nádherné období.

Kozoroh

Vítězství máte na dosah. Jednejte, zařizujte, vyřizujte a cestujte. Štěstí vás hned tak neopustí. Jste napojení na zdroj svého věčného světla a daří se vám ve všech oblastech. Nic neodkládejte a buďte aktivní. Výsledek je dechberoucí a oslní nejen vás, ale také všechny ostatní.

Vodnář

Nenechte se znepokojit mírnými obtížemi, které se mohou zcela nečekaně vynořit. Malá krize vám pomůže v osobním růstu. V pracovní oblasti můžete pocítit mírnou rozkolísanost a nejistotu. Nic zásadního se neděje. Vyčkávejte a zdržte se ukvapených rozhodnutí, všechno se velmi rychle vyřeší ve váš prospěch.

Ryby

Usmějte se na život a vykročte vstříc nádherným energiím, které obohatí nejen váš život, ale také ostatních. Máte před sebou příval prospěšné energie, proto nepromarněte svou šanci a začněte realizovat vaše sny a plány, které se uskuteční velmi brzy. Nebojácně se pusťte do nových záležitostí a věřte, že s úspěchem proplujete i nebezpečným proudem.

Červen podle mariášových karet:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.