Ryan Gosling ve víru svůdné vášně a zrádné nevěry hledá úspěch Od písně k písni

Ryan Gosling v Praze

Od písně k písni je americký biják s romantickým nádechem inspirovaný rokenrolovou scénou texaského Austinu, kde se jeho děj také odvíjí. Čtyři vzájemně propojení milenci ve filmu čelí výzvám ve světě poháněném mládím, vášní, chtíčem, drogami a kreativitou. V hlavních rolích jedni z nejlepších – Ryan Gosling, Natalie Portman, Rooney Mara a Michael Fassbender. Uvidíte v premiéře na Prima MAX již 4. října!

Mladá kytaristka Faye (Rooney Mara) se chce prosadit na rokenrolové hudební scéně texaského města Austin. Zatím se jí to ale moc nedaří. Možná že milostná aférka, kterou rozehraje se zavedeným hudebním producentem Cookem (Michael Fassbender), by mohla aspoň trochu pomoct? Jenže románek se komplikuje, když se Faye sbližuje také s dalším nadějným a velice pohledným hudebníkem jménem BV (Ryan Gosling), jenž s Cookem pracuje na nových písničkách. Milostný trojúhelník se ještě více zamotá, jakmile Cook pozná a okouzlí nic netušící atraktivní servírku Rhondu (Natalie Portman). Podaří se vášnivému čtyřlístku konečně dohnat úspěch v divokém prostředí plném svůdné vášně a zrádné nevěry?

Dívejte se na film Od písně k písni 4. října na Prima MAX.

Americký experimentální romantický film Od písně k písni, za jehož režií a scénářem stojí Terrence Malick (Nebeské dny a Tenká červená linie), měl premiéru v roce 2017 na prestižním kulturním festivalu South By Southwest. Po boku opravdu slavných hereckých jmen, jako jsou Ryan Gosling (Barbie, Blade Runner 2049), Rooney Mara (Muži, kteří nenávidí ženy, Sociální síť), Michael Fassbender (X-Men: Budoucí minulost, 12 let v řetězech), Cate Blanchett (trilogie Pán prstenů a Hobit), Natalie Portman (Thor: Láska jako hrom, Star Wars: Epizoda I–III), Holly Hunter (Piano, Vraždy podle předlohy), Bérénice Marlohe (Skyfall, Od pěti do sedmi) nebo Val Kilmer (Top Gun, The Doors).

Čtěte také: Zrazená Natalie Portman. Manžel si našel o 21 let mladší půvabnou milenku

Zahlédnout můžete Florence Welch ze skupiny Florence and the Machine, Patti Smith, Iggyho Popa, skupinu The Black Lips, Johna Lydona, který se proslavil pod jménem Johnny Rotten v legendární punkové kapele Sex Pistols, Flea, Anthonyho Kiedise, Chada Smithe a Joshe Klinghoffera ze skupiny Red Hot Chilli Peppers, dvojčata Tegan a Saru nebo skupinu First Aid Kit.

Perličkou je, že hvězd mělo být původně ve filmu ještě více. Třeba Christian Bale známý z filmu Le Mans ’66, trilogie Temný rytíř či filmu Thor: Láska jako hrom. Všechny scény s ním ale byly nakonec vystřiženy. Stejně tak dopadly záběry s populární kapelou Arcade Fire nebo s hercem Beniciem del Torem (Sicario: Nájemný vrah, 21 gramů).

Film Od písně k písni pak ještě k samotné premiéře provázela celá řada pozoruhodností. Prošel například neobvykle dlouhým obdobím postprodukce, které trvalo tři roky. Jedním z důvodů, proč se toto důležité období každého filmového procesu tolik protáhlo, bylo, že první sestřih byl osm hodin dlouhý. Terrence Malick několikrát žádal studio, aby mu na dokončení poskytlo více času.

Sdílejte článek
Štítky nevěra film FTV Prima premiéra Prima Max Ryan Gosling Michael Fassbender Natalie Portmanová Rooney Mara Terrence Malick South by Southwest

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.