Zrazená Natalie Portman. Manžel si našel o 21 let mladší půvabnou milenku

Slavná hollywoodská herečka Natalie Portman (42) řeší vážnou manželskou krizi. Její manžel Benjamin Millepied, za kterého je provdaná již 11 let, si totiž našel mladší milenku. Tou je podle všeho o 21 let mladší klimatická aktivistka Camille Étienne (25). A vše nasvědčuje tomu, že zničená důvěra mezi manžely již nepůjde napravit.

O údajném záletu manžela Natalie Portman, který podle všeho neodolal mladší ženě, informovala francouzská média už v červnu. Známý tanečník a choreograf Benjamin Millepied měl poté, co byl jeho románek odhalen, svůj vztah s mladší dívkou ihned ukončit a začít doma celou věc důrazně žehlit.

Herečka se navzdory zjištění nadále na veřejnosti ukazovala se snubním prstenem na levém prsteníčku. Poslední fotografie však ukazují, že se jej v poslední době rozhodla nechávat doma. To naznačuje možné selhání veškerých snah obou partnerů pokusit se manželskou krizi nějakým způsobem překonat. Americký portál Page Six navíc přinesl informaci, že Portman o manželově záletu ví už od letošního března.

Co si o nevěře obecně myslí známý herec Milan Šteindler?

Snahy o záchranu více než dekádu trvajícího sňatku už tím pádem mohou trvat téměř půl roku. „Ví, že udělal obrovskou chybu, a dělá vše, co může, aby mu Natalie odpustila a udržela jejich rodinu pohromadě. Natalie si stráží soukromí a nemá v úmyslu nic řešit v médiích. Její prioritou je ochránit děti a jejich soukromí,“ citoval svůj zdroj magazín People. Portman a Millepied spolu vychovávají dvě děti, dvanáctiletého syna Alepha a šestiletou dceru Amalii.

Pár se poprvé seznámil v roce 2009 při natáčení filmu Černá labuť. Zatímco Millepied k úspěšnému filmu vytvořil působivou choreografii, Natalie Portman si za hlavní roli odnesla Oscara. V roce 2012 pak svůj vztah po dvouletých zásnubách stvrdili svatbou.

Sdílejte článek
Štítky milenka nevěra rodina manželství herečka děti manželská krize Natalie Portmanová Camille Étienne Benjamin Millepied

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.