Celebrity

16. března 2024 12:45

Eliška Reiglová

S Jakubem Prachařem se do jídla pustil mladší bratr. Geny nevyčůráš, smál se Bouček

Geny nevyčůráš – Máme rádi Česko

Stůl s občerstvením už k oblíbené soutěži v čele s kapitány Jakubem Prachařem a Vojtou Kotkem neodmyslitelně patří. Ač u něj tentokrát došlo k mezigeneračnímu souboji, ještě předtím se ukázalo, že geny – slovy Libora Boučka – nevyčůráš. Spolu s Prachařem se do nabízených pochutin pustil i jeho mladší bratr.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Druhý jmenovaný a kapitán červeného týmu si nicméně u stolu s občerstvením udělal vlastní soutěž se svým mladším bratrem Františkem, a to o největší nasbíraný počet párátek.

„Někteří říkají, že tohle je vlastně nejrizikovější součást našeho pořadu. Myslím, že vzhledem k tomu, co je tady k jídlu, mají pravdu, že je to nejrizikovější záležitost. Co se týká gastronomické výpravy, ještě o něco jsme se zhoršili oproti předcházející sezoně, ale vylepšili jsme párátka,“ zasmál se Libor Bouček v show, kterou můžete sledovat každý pátek od 22:00 na Primě.

Čtěte také: Terezu Ramba přebral Kotkovi herecký kolega. Čím ho okouzlila žena, s níž má syna?

„Já jsem ale věděl, že to bude horší, proto jsem hladověl o kousek dýl,“ poznamenal Jakub Prachař. „A rázem ti chutná,“ všiml si moderátor. „To víš, že jo. Hlavně já chci, aby zase lidi psali, že jsem nenažraný, že je to tady zadarmo… je to zadarmo a dneska toho sním dvakrát tolik než jindy,“ odkázal jeden z kapitánů na dopis, který Bouček nedávno obdržel.

Bratři, jak se patří

František Prachař už se v tu chvíli ládoval také a pozornosti moderátora to neušlo. „A tady je opět další důkaz, že geny prostě nevyčůráš, protože okamžitě zde dochází k další konzumaci,“ řekl pobaveně. „My si na konci s bráchou spočítáme, kdo má víc prázdných párátek,“ navrhl Prachař soutěž v soutěži. „Tak jo,“ souhlasil nadšeně František.

„Jediný tatínek se zdráhá,“ všiml si Bouček. Dal jsem si vínečko,“ ukázal David Prachař na sklenici, kterou za moment pozdvihl, aby si přiťukl s Lucií Zedníčkovou. „Tatínek nejí, ten už jenom pije,“ dodal pobaveně Jakub Prachař, který si spolu s mladším bratrem dále pochutnával na dobrotách z táců.

Poslechněte si stížnost seniorů, podle kterých se nenažraný Prachař neumí chovat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.