Celebrity

30. září 2024 11:35

Vanesa Havlíková

Sagvan Tofi se líbal s Annou K., netušil, že chodila s Koptou. Nejsem bouřlivák, tvrdí

Sagvan Tofi v talkshow 7 pádů Honzy Dědka

Zpěvák, herec a idol osmdesátek Sagvan Tofi (60) přijal pozvání do talkshow Honzy Dědka, kde zavzpomínal na divoká léta a svoji školitelku v lásce Annu K. Mimo to také prozradil tajemství smluv Lukáše Vaculíka.

Sagvan Tofi má kořeny v Iráku, kde část svého dětství také žil. Vyrůstal tu do doby, než se jeho rodiče rozvedli. Do školy v Česku poté nastoupil ve svých šesti letech. Během povinné školní docházky vystřídal sedm základních škol a jeho studium se neobešlo bez problémů.

Čtěte také: Sagvan Tofi má nejen krásnou ženu, ale také dceru. Satine dospívá a potatila se

Temperamentní dítě

„Chtěli mě dát do ústavu, když jsem měl v první třídě dvojku z chování. Učitelka si na mě trošku zasedla. Poslali mě k psychologovi. Dávali mi různé skládačky a tak. Nakonec psycholožka řekla, že jsem normální, mám jenom více temperamentu, tak jsem se mohl jít během hodiny projít,“ prozradil Tofi s tím, že od maminky se dočkal vždy zastání.

„Máma mě celý život zachraňovala, když jsem měl dvojku nebo trojku z chování, dala mě na jinou školu, abych začal s čistým štítem. Konzervatoř jsem dělal osm let. Tam to bylo dobré, to mě bavilo. To byla taková uvolněná škola a bylo tam dost exotů, kteří by to na gymnáziu nezvládli. Můžeme zmínit třeba Michala Suchánka a tak,“ uvedl zpěvák s tím, že první, kdo propadl, byl Suchánek a Anna K., ke kterým se následně propadl i on sám.

Školitelka v lásce Anna K.

S Annou K. ho pojí ještě několik společných vzpomínek. Jedna z nich je ta, že ho zpěvačka naučila líbat. „Naučila, no, to je pravda. Já byl tenkrát nepolíbený. Poprvé to bylo s Annou K. na lyžáku, ale já jsem nevěděl, že chodila s Koptou,“ zavzpomínal herec s tím, že tehdy nebyl až takový bouřlivák, jak si mnozí mysleli.

„Všichni si mysleli, že jsem žil zhýralý život, ale to není pravda, já jsem dlouho sportoval, hrál jsem hokej, pak jsem kvůli herectví přestal mít čas na tréninky. Do dvaceti čtyř let jsem nepil alkohol a nekouřil. Nekouřil jsem nikdy,“ objasnil herec.

U Honzy Dědka zavzpomínal i na svého parťáka Lukáše Vaculíka. „Lukáš vůbec nezpívá, ale má jeden duet s Dagmar Peckovou. To je masakr. Lukáš má ve všech smlouvách, že nebude zpívat. Když jsme ho chtěli do Děti ráje… On hrál v nejvíce muzikálech, ale má ve smlouvě, že nebude zpívat,“ dodal autor muzikálů na závěr pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat každé úterý ve 21:40 na Primě.

Pozvání do 7 pádů Honzy Dědka přijal také zpěvák Ondřej Ruml:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 10. 2024

Dnes se vám může podařit mnoho věcí. Energie je velmi intenzivní. Dávejte si pozor na manipulaci s druhými. Nikdo nemá rád, když mu někdo rozkazuje, a proto buďte taktní. Snažte se nedávat najevo své nadřazené znalosti. Lidé vám to budou mít za zlé, i když máte dobré úmysly (a máte pravdu).

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.