Sagvan Tofi promluvil o hvězdném muzikálu. Na Marka Vašuta musím pomalu, tvrdí

Sagvan Tofi o muzikálech a spolupráci s Vondráčkovou, Vašutem a dalšími celebritami

Herec Sagvan Tofi (59) už má za sebou svůj veleúspěšný muzikál Děti ráje. Zdá se, že se v tomto odvětví našel, a tak se tentokrát pustil do nového projektu. Muzikál Sladké mámení divákům představí spoustu předních herců a zpěváků. Na co se mohou těšit?

Sladké mámení je předělávkou muzikálu Kvítek mandragory, který tak dostane zcela nový kabát. Na svědomí ho má právě Sagvan Tofi a diváci se mohou těšit na hity od zpěvačky Heleny Vondráčkové. „Domluvili jsme se, že muzikálu dáme novou tvář. Noví herci, nové choreografie a nová režie. Chceme na Moravu vozit nové a čerstvé věci,“ prozradil Tofi v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS.

Mohlo by vás zajímat: Milostný život Sagvana Tofiho. S jakou kráskou se o něj málem poprala Krainová?

Sagvan Tofi se postaral o to, že se v představení objeví spousty nových talentovaných herců v čele s Markem Vašutem. „Podařilo se mi přemluvit Marka Vašuta, že bude hrát hlavní roli. Je tam také Martin Dejdar, Andrea Kalousová a spousty skvělých a talentovaných tanečnic,“ lákal na hvězdně obsazený muzikál Tofi.

Dcera v muzikálu hrát nechtěla

Dcera Sagvana Tofiho prý ale nabídku na účinkování v muzikálu odmítla. „Už jako malá si zahrála v představení Kocour v botách. Zkoušela dva a půl měsíce a ví, jaká je to řehole. Takže, když jsem jí dal na výběr, jestli chce hrát tenis, nebo hrát v muzikálu, vybrala si tenis,“ popsal rozhodnutí své dcery herec. Ten také prozradil, že je aktuálně jeho holčička v pubertě, a tak je rád, že má alespoň nějakou disciplínu v podobě sportu. „Asi je po mně,“ vtipkoval vyhlášený bouřlivák a milovník večírků.

Čtěte také: Sagvan Tofi řeší začínající pubertu dcery: Připomíná mi mě, geny se nezapřou

Jeho samotného prý zachránila právě disciplína. „Herectví je o disciplíně. Musíte zkoušet, musíte chodit včas. Když něco prošvihnete, celou partu potopíte. A myslím, že táhnout za jeden provaz je dobré ve sportu i v herectví,“ vysvětlil sympatický herec. Na závěr ještě s moderátory žertoval na téma zpěv Marka Vašuta. „Marek Vašut nechce zpívat, ale trošku tam zpívá a umí to. A ono se mu to čím dál víc líbí a čím dál víc ho baví věci, o kterých řekl, že je dělat nebude. Musím na něj pomalu,“ smál se Sagvan. Celý rozhovor si můžete pustit ve ve videu v úvodu článku.

Sdílejte článek
Štítky dcera CNN Prima NEWS Nový den muzikál herec celebrity Sagvan Tofi Marek Vašut Sladké mámení

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.