Celebrity

7. září 2023 07:00

David Laštovka

Sagvan Tofi randil s Krainovou, Šeredovou i Rolins. Životní lásku našel mimo showbyznys

Sagvan Tofi si zlomil o Jana Kollera ruku

Idol osmdesátých let, herec a producent Sagvan Tofi, který 7. září slaví 59. narozeniny, si kdysi vysloužil několik přezdívek. Říkávalo se mu král večírků, barový povaleč nebo lamač ženských srdcí. Zamlada randil s nejkrásnějšími Češkami, životní štěstí však našel díky ženě, která je mimo showbyznys.

Mezi lásky Sagvana Tofiho patřily například modelky Simona Krainová, Alena Šeredová nebo zpěvačka Dara Rolins. Prožil velmi bouřlivá léta, nakonec se ale díky jedné ženě, Aleně Zdárské, která není ani zpěvačkou, modelkou nebo herečkou, dokázal zklidnit a usadit. Žijí spolu už více než dvacet let a mají spolu krásnou, dnes už čtrnáctiletou dceru Satine.

Vychovával ho elitní kriminalista

Sagvan Tofi má exotický původ. Otec je irácký Kurd, inženýr, který ovládá šest světových jazyků, matka Češka. Rodiče se seznámili v době, kdy do tehdejšího Československa přijel otec studovat. Když se matka s otcem po několika letech rozvedla, jeho nevlastním otcem se stal bývalý elitní kriminalista Miloslav Dočekal. Vycházeli spolu skvěle, a přestože nebyl jeho biologickým otcem, říkal mu Sagvan táto. Mnohokrát ho také tahal z průšvihů, které v mládí nadělal.

Mohlo by vás zajímat: Simona Krainová o milostném trojúhelníku se Sagvanem: Daru jsem „vypusinkovala“

Herečka se s ním odmítla před kamerou líbat

Byl to právě otčím, kriminalista Dočekal, který ho přes svého přítele Jiřího Kodeta přivedl k herectví a Sagvan tím odstartoval svoji kariéru. Jeho nejslavnějším filmem je Kamarád do deště, kde vytvořil nesmrtelnou dvojici s Lukášem Vaculíkem. Během natáčení docházelo k nečekaným momentům.

„Beata Andraszewicz, která hrála přítelkyni Sagvana, byla velmi příjemná a dobrá polská herečka, ale byl s ní jediný problém – nechtěla se se Sagvanem líbat. Nechápal jsem proč a ona mi v pláči vysvětlovala, že svému polskému příteli, který je žárlivý, slíbila, že se ve filmu s nikým líbat nebude. Dneska se tomu už směju, ale tehdy jsem byl na Beatu docela naštvaný,“ zavzpomínal pro web Prima Ženy na úsměvný moment z natáčení režisér Jaroslav Soukup, který dvojici Tofi–Vaculík pro film objevil.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.