Móda a krása

15. května 2023 10:30

Komerční sdělení

Sandály na platformě – jak je letos v létě zakomponovat do outfitu?

Pokud chcete být v letošní sezóně in, vsaďte na stylové sandály na platformě. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně a nevíte, k jakému oblečení nebo k jakým doplňkům se budou hodit, nemusíte zoufat. My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi.

Jaké modely sandálů na platformě budou letos in a proč je zařadit do letního šatníku?

V letošní letní sezóně budou hitem trendy sandály na platformě. Jedná se o boty, které mají širší klínek, na kterém se ženám drží velmi dobře stabilní postoj. Jsou tu pro všechny ženy a dívky, které mají dost vysokých úzkých jehel, na kterých se hůře drží rovnováha. Moderní sandály na platformě jsou tedy velmi pohodlné, praktické a vysoce módní zároveň. Zaměříme-li se na jednotlivé kousky sandálů, budou v kurzu především modely v přírodních a v pastelových barevných odstínech. Světle modré, zelené i oříškové sandály na platformě tak budou toto léto výbornou volbou. Ženy však mohou vsadit i na černou nebo na bílou klasiku. To jsou barvy univerzální, které z módy nevychází.

Dámy je tak lehce sladí i s barevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. Letošní léto budou v módě ty zvířecí a květinové. Květy se pak mohou objevit i na módních sandálech v podobě dekorativních prvků. In budou také modely sandálů na platformě se zlatými nebo se stříbrnými detaily. Ty pak ženy lehce sladí i se svými blyštivými šperky. Zmíněné modely sandálů na platformě seženete např. i na e-shopu oblíbeného prodejce CCC. Zde s výběrem trendy obuvi nešlápnete vedle.

K jakému oblečení se budou letos v létě hodit trendy sandály na platformě?

Sandály na platformě lze sladit s různými typy oděvů. V létě vám budou slušet s módním crop topem, ale i s bavlněným volnějším trikem s třpytivým potiskem. Vsadit pak můžete na legíny nebo na trendy džíny s vysokým pasem a s tzv. roztrhanými koleny. K těm se budou hodit sandály na vyšší platformě. I ty jsou k mání u prodejce CCC. Asi nejvíce se však sandály na platformě hodí v letní sezóně k šatům a k sukním. Vybírat si můžete modely kratších i delších střihů. Letos budou v kurzu zejména rafinované šaty s průstřihy. Ty se mohou objevit nejen v dekoltu, ale také v oblasti šíje nebo v místě boků. Módní budou dále plisované a trapézové sukně s vysokým pasem. Při sestavování letního outfitu bychom měly myslet i na to, že můžeme jednobarevné sandály na platformě ladit s pestrobarevným oblečením a pestrobarevné kousky zase s decentními jednobarevnými oděvy.

Jakými stylovými módními doplňky obohatit letní outfit se sandály na platformě?

Aby byl náš letní outfit se sandály na platformě vyšperkovaný do posledního drobného detailu, měly bychom do něj zakomponovat i stylové módní doplňky. K sandálům na platformě se skvěle hodí kožené doplňky. Vsadit můžete na kabelku, pásek či na tašku přes rameno. V kurzu bude i sportovně laděná ledvinka. S koženými kousky v přírodních barvách můžete v létě vyčarovat i elegantní outfit. Nezapomínejte pak na to, že by měly vaše módní doplňky v rámci outfitu ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou. Módní sandály na platformě i kožené doplňky seženete i v kamenných prodejnách CCC. Tady si přijde na své každá moderní žena.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.