Hvězda Primy udělala krásné gesto. Vzdala se srdeční záležitosti kvůli Ukrajině

Moderátorka televize Prima, Sandra Pospíšilová, kterou diváci znají především pod jménem Parmová a která je nyní na mateřské dovolené, se rozhodla pomoci dětem zasaženým válkou na Ukrajině. Se svou kamarádkou, návrhářkou Hermine Khalaf Pogosyan, se domluvily na krásném způsobu, prostřednictvím kterého chtějí získat finanční pomoc právě pro ty nejmenší.

Sandra Pospíšilová se rozhodla prodat své milované svatební šaty a peníze věnovat na pomoc Ukrajině. S nápadem na prodej šatů přišla její kamarádka a návrhářka Hermine Khalaf Pogosyan, která pochází z Arménie, ale její rodina žije na Ukrajině a nyní se snaží odjet.

„Já jsem ani nerozhodovala, pro mě to byla jasná věc, že chci Hermínku podpořit. Ona vlastně hned první den toho konfliktu dala na Instagram příspěvek, ve kterém psala, že má bratra v Oděse a další příbuzné v Kyjevě a na Ukrajině. Zaměstnává také ukrajinské švadleny, takže se jí to dotklo ještě víc než nás všech,“ vysvětlila moderátorka pro web Prima Ženy.

Návrhářka se rozhodla pro absolutní vyprodání své tvorby, aby mohla finančně podpořit právě lidi na Ukrajině. „Takový ona je srdcař. A tím, že už jsme pár let kamarádky a šila mi ty šaty, tak ta pomoc byla jasná volba,“ doplnila Pospíšilová.

S prodejem svatebních šatů Sandraneváhala, i když jak sama přiznává, má k nim hluboký vztah. „I když jsou tyto šaty pro mě absolutně srdeční záležitostí, tak jsem samozřejmě souhlasila, protože mi přijde skvělé, že dokážou ještě pomoci. Prodávají se opravdu za symbolickou cenu, byla myslím mnohonásobně vyšší. Veškeré ty peníze půjdou na pomoc maminkám a dětem z Ukrajiny,“ doplnila charismatická blondýnka.

Svatební šaty budou mít úžasnou karmu. Potěší hned několik lidí najednou

Šaty budou mít úžasnou karmu, říká Sandra Pospíšilová

Podle Pospíšilové je skvělé, že tyto šaty potěší hned několik lidí. „Zrovna včera jsem Hermíně také psala, že ty šaty budou mít úžasnou karmu. Protože já jsem z nich měla velkou radost, mně přišly nejoriginálnější a nejkrásnější. No a teď, když vidím, jakou má radost ona, že mohou pomoci dál... A doufám, že udělají radost té nevěstě, které padnou jako ulité. A ve finále hlavně těm maminkám a dětem z Ukrajiny,“ dodala dvojnásobná maminka. Podle ní už jsou na šaty krásné reakce a ozvalo se několik zájemkyň. Ale stále jsou k mání.

Koncert na pomoc dětem z Ukrajiny

Pokud byste chtěli děti na Ukrajině podpořit i jinak, skupina Prima pod hlavičkou CNN Prima NEWS ve spolupráci s Českým červeným křížem zakládají sbírku na pomoc dětem Ukrajiny. Získané finanční prostředky budou použity na zakoupení nového přístrojového vybavení a zdravotnického materiálu do dětských oddělení na Ukrajině. Benefiční Koncert dětem Ukrajiny můžete sledovat již tuto neděli 6. března ve 20:15 na hlavním kanále TV Prima.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.