Celebrity

17. ledna 2024 12:41

Marie Makovská

Šárka Vaňková se chce vdávat. Péťa je strašně ryzí, řekla láskyplně o Vondráčkovi

Zpěvačka Šárka Vaňková (36) a herec Petr Vondráček (47) jsou mediálně velmi oblíbení. Jako kolegové se znali už dlouho, ale ještě před rokem by nikdo neřekl, že je osud svede dohromady i v intimní rovině. Na červené pohovce u Jana Krause zavzpomínali na chvíli, kdy mezi nimi přeskočila první jiskra, a došlo i na zmínku o svatbě.

Šárka Vaňková a Petr Vondráček nyní symbolizují takřka dokonalý pár. Jejich vztah byl veřejně potvrzen v červnu uplynulého roku, kdy během chvíle zaplnili stránky médií. Znali se přitom už dlouho, ovšem jen jako kolegové. „To byly přesně ty hodiny a hodiny na těch zkouškách,“ usmála se Šárka a dodala, že se znají už pěknou řádku let. „V roce 2005 jsme se potkali poprvé, když jsme v Lucerna Music Baru zpívali na jedné akci věnované Franku Sinatrovi,“ popsal Petr. „Pak jsme se ale nevídali a potkali jsme se zase až před tím zhruba rokem.“

Přečtěte si také: Gentleman Petr Vondráček o sexismu. Když dnes pustíte ženu do dveří, může se urazit

Jiskra pak mezi nimi přeskočila během zkoušení divadelní hry Presidenti ve Strašnickém divadle. V novém dílu Show Jana Krause, který můžete sledovat už dnes, ve středu od 21:40 na Primě, se také dozvíte, že Šárka nyní koncertuje s hudebním recitálem věnovaným Ivetě Bartošové a jejím písničkám. Petr zase rád zpívá a oživuje na koncertech písně Elvise Presleyho, do kterého se podle svých slov zamiloval už v roce 1977, kdy mu byl jeden rok. Herec také prozradil, že je celkově dost konzervativní. „Ano, nemám rád změny. Mám ve většině případů pocit, že ty staré ověřené věci byly v lecčems lepší,“ přiznal.

Společně pak Petr s Šárkou zpívají nejen doma při sklence vína, ale také na různých vystoupeních. „Měli jsme společný například vánoční koncert, teď nás čeká společný ples, který budeme i moderovat,“ vyjmenovala Šárka a Jan Kraus při té příležitosti připomněl, že jsou coby pár mediálně velmi populární. Formálně se prý svůj svazek zatím stvrdit nechystají. I když Šárka by se jednou vdát chtěla. „Péťa je hrozně ryzí, co na srdci, to na jazyku, na nic si nehraje,“ pochválila láskyplně svého partnera, který je známý gentlemanským a možná trochu staromilským vystupováním. A jak bude na téma vdavků reagovat Petr?

Petr Vondráček a Šárka Vaňková tvoří pár necelý rok:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.