Slunečná končí, přátelství ne. Lucie Polišenská prozradila, koho bude vídat dál

Lucie Polišenská se loučí se Slunečnou

Herečka Lucie Polišenská se stala díky oblíbenému seriálu Slunečná vyhledávanou herečkou. Na statku získala spoustu nových přátel. S kým se bude určitě vídat i po poslední klapce?

Seriál Slunečná už zažil několik svateb, na tu Janka a Týny se těšili nejen diváci, ale i herci. Byla totiž jedna z posledních. „My už jsme těch svateb měli několik, ale tahle je taková nejdůležitější. Takže já se hlavně těším na to, že se tu všichni uvidíme, protože to se tu moc často nestává,“ prozradila Polišenská při poslední klapce.

Polišenská: Bylo mi smutno, ale budeme se vídat dál

V  tomto složení se totiž herci viděli před kamerou naposled. „Já jsem si to uvědomila někdy před týdnem, tak mi z toho bylo trošku smutno,“ přiznala herečka. Se svými kolegyněmi se ale domluvila, že se nadále budou setkávat. Přece jenom za takovou dobu se dají vytvořit během natáčení i pevná přátelství. A hlavně nová! Díky Slunečné se skamarádila třeba s Evou Burešovou, která ve Slunečné představovala Týnu Popelkovou. A právě ta si v posledním díle brala Marka Lamboru coby Janka Linharta. A pokud vám tihle hrdinové seriálu Slunečná chybí, můžete je sledovat od začátku na iprima.cz.

Nemám ráda změny, jsem táborový typ

Konec seriálu Lucii Polišenskou netěší. Jak sama říká, nemá moc ráda změny a přála by si stále potkávala ty samé lidi. „Já jsem takový táborový typ, takže jsem ráda, když ti lidé jsou stejní delší dobu,“ řekla Polišenská s tím, že jí Slunečná dala spoustu nových lidí, které mohla poznat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.