Celebrity

25. června 2024 13:05

Eliška Reiglová

Manžel zdržuje rozvod, pláče Shannen Doherty. Čeká, až umřu, aby mi nemusel platit

Herečka Shannen Doherty (52) se statečně pere s ranami osudu, které by leckoho srazily na kolena. Nejenže se jí vrátila zákeřná rakovina, která metastazovala také do mozku a kostí, ale přišla navíc na to, že ji manžel Kurt Iswarienko podvádí, pročež podala žádost o rozvod. Ten ale dosud nebyl dokončen a seriálová hvězda má za to, že jde o odporný záměr.

Americká herečka a představitelka Brendy z oblíbeného seriálu Beverly Hills 90210 od roku 2015 bojuje se zákeřnou rakovinou. Nyní je ve čtvrtém stadiu, přesto se snaží s nemocí bojovat a motivovat tak všechny ostatní. Otevřeně mluví nejen o tom, jak se zuby nehty pere, aby měla co nejdelší život, ale také o útrapách, které tato diagnóza přináší v osobní rovině.

Jako by snad boj s tak zákeřnou nemocí, jako je rakovina, byl málo, Shannen Doherty ještě přišla svému manželovi na nevěru. Nešlo přitom o krátkodobou známost, podvádět ji měl celé dva roky. Zjistila to navíc jen několik hodin před plánovanou operací, při níž jí byl z mozku odstraněn tumor. Okolnosti už dříve popsala ve svém podcastu Let’s Be Clear.

Čtěte také: Brenda z Beverly Hills čelí drsným výhrůžkám. Schytala je za názor na válku v Izraeli

„Brzy ráno mě čekala operace, kterou jsem podstupovala krátce po zjištění, že mé manželství je v troskách, protože můj manžel už má dva roky poměr. Dal jasně najevo, že mě na tu operaci chce doprovázet, ale já bych tam s ním nezvládla být. Cítila jsem se zrazená. Cítila jsem se nemilovaná ze strany někoho, koho já přes 14 let milovala celým svým srdcem,“ vyzpovídala se herečka.

Čekání na smrt

Iswarienko se od Doherty v lednu loňského roku odstěhoval a o tři měsíce později herečka podala žádost o rozvod. Ani nyní, o více než rok později, to ale nevypadá, že by proces spěl ke konci. A jak Shannen Doherty přiznala, myslí si, že manžel záležitost úmyslně zdržuje, aby jí nemusel platit výživné.

Vzhledem ke své diagnóze nemůže Doherty pracovat a příjmy z vysílání starých seriálů, v nichž účikovala, se více a více krátí. „Není správné, že Kurt prodlužuje náš rozvod v naději, že umřu a on mi nebude muset platit výživné. Že bude pokračovat ve svém životě a zbaví se povinností vůči umírající manželce, s níž byl 11 let,“ řekla herečka ve svém podcastu.

Čtěte také: Brenda z Beverly Hills o boji s rakovinou: Možná si Bůh řekl, že mi dá na chvíli pokoj

Kurt Iswarienko popřel, že by se snažil rozvod úmyslně zdržovat, a slova své ex považuje za zákeřná. Ohradila se vůči nim i jeho advokátka Katherine Heersema, která deníku Daily Mail řekla, že Shannen byla loni v říjnu nabídnuta vstřícná dohoda, kterou ovšem odmítla. Zdá se tak, že peníze budou mezi herečkou a jejím bývalým mužem prohlubovat konflikt ještě nějakou dobu.

Podívejte se na otevřenou zpověď Shannen Doherty:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.