Celebrity

5. listopadu 2022 06:15

Karolína Oehmová

Ze soutěže krásy vypadla, ale nepláče. Sára Mikulenková pojede na Miss Universe

Hledá se Miss (4) - upoutávka

Soutěž krásy sice ještě neskončila, ale my už teď víme, která z dvaceti semifinalistek bude reprezentovat Českou republiku na celosvětové soutěži Miss Universe. Tohoto krásného úkolu se zhostí dvacetiletá Sára Mikulenková z Valašského Meziříčí.

Kromě Miss Earth bude mít Česká Miss Essens zastoupení na nejprestižnější celosvětové soutěži krásy Miss Universe. Českou republiku bude reprezentovat dvacetiletá Sára Mikulenková. „Dostala jsem nelehký úkol a už v lednu mě čeká odlet na Miss Universe. Každoročně se koná v USA a patří k největším soutěžím krásy. Je mi velkou ctí, že můžu reprezentovat Českou republiku. Na cestu, která mě čeká, se moc těším, ale zároveň na sebe beru velkou zodpovědnost. Je ve mně tolik emocí, že to snad nedokážu vyjádřit slovy a upřímně se mi tomu nechce věřit. Jsem vděčná porotě, že ve mne věří, a já se budu snažit nezklamat," prozradila své pocity Sára.

O titul Miss mohou zabojovat i těhotné ženy

Miss Universe navíc mění svá pravidla, chce oslavovat a dát příležitost všem ženám. Poprvé v historii se o titul a korunku světové královny krásy mohou utkat ženy vdané nebo ty, které mají dítě. Soutěžit mohou dokonce i těhotné ženy.

Soutěž krásy Česká Miss Essens je zpátky na televizních obrazovkách, ovšem pod názvem Hledá se Miss. Nejde o jen tak ledajaký pořad, diváci se mohou těšit na velmi pestrou reality show, kde dívky budou muset opravdu zabrat, aby si zajistily úspěch a postup do samotného finále, kde jedna z nich získá vysněný titul Česká Miss Essens. Hledá se Miss pokračuje na Prima SHOW v sobotu od 20:10.

Sdílejte článek
Štítky Miss Universe Česko USA soutěž krásy Prima SHOW Miss Earth Hledá se Miss Česká Miss Essens Sára Mikulenková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.