Celebrity

22. srpna 2024 14:55

Michaela Vlčková

Simona Krainová nešetřila starší sestru: Má facelift a pravidelně chodí na botox

U Simony Krainové (51) platí, že co na srdci, to na jazyku. Nyní se ostře vyjádřila ke komentáři, kdy uživatelka Instagramu zkritizovala Krainovou, zatímco vychvalovala přirozený vzhled její starší sestry Yvony. Krainová uvedla vše na pravou míru a na starší sestru práskla, jaké procedury podstoupila, aby si udržela mladistvý vzhled.

Pod příspěvkem Simony Krainové se do modelky opřela uživatelka sociální platformy Instagram. Vytknula jí, že kvůli častému opalování bude ve stáří vypadat špatně. Oproti tomu vychválila přirozený vzhled Simoniny o pět let starší sestry Yvony Maléřové.

„A proč si myslíte, že staví v Dominikáně dům, aby se tam na důchod přestěhovala a nikdo ji tu neviděl, jak je stará, vrásčitá a ošklivá. Z toho opalování bude v šedesáti vypadat na sedmdesát. Už se jí to krátí. Zato ta její sestra je o pět let starší než Simona, ale vypadá fantasticky, žádné botoxy, ale zdravý styl a přirozenost,“ rýpla si komentátorka na Instagramu.

Krainová si to ovšem nenechala líbit a s odpovědí na sebe nenechala dlouho čekat. Komentátorce vysvětlila, že za krásou její sestry rozhodně nestojí pouze dobré geny a zdravý životní styl.

Čtěte také: Simona Krainová žije svůj sen v Karibiku. Sblížila jsem se s dětmi i manželem, říká

„Děkuji opět za komentář plný lásky a přejícnosti. Tak pro upřesnění, moje sestra před pár lety absolvovala invazivní zákrok jménem facelift obličeje,“ upozornila haterku Krainová. „Takže pokud se vám to zdá přirozené, tak ano, vypadá dobře. Na botox chodí taky pravidelně už řadu let, mimo jiné ošetření. Doufám, že vás to nijak nezklamalo. I tak může vypadat přirozenost,“ napsala a všem sledujícím tak prozradila, jaké estetické úpravy podstupuje její sestra, aby si udržela mladistvý vzhled.

Na komentář mladší sestry reagovala Yvona ve svém příběhu. „Ano, facelift jsem podstoupila před skoro sedmi lety, protože jsem hodně zhubla a doktor mi ho doporučil. Nikdy jsem se s tím netajila,“ obhajovala se Maléřová, za svobodna Krainová.

„Myslím si, že kdybych se o sebe nestarala, zas tak krásný obličej bych neměla. Od vás fanoušků nic zle nevyznělo, zlý byl ten koment, bohužel,“ uvedla ve svém instagramovém příběhu.

Jak probíhá facelift, který má i Dara Rolins? Dojde při něm k vytažení a přišití kůže:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.