Krainová terčem kritiky: Trapné, jak se snažíš udržet krok s mladšími, vzkazuje fanynka

Téměř vždy, když Simona Krainová (51) zveřejní na svých sociálních sítích příspěvek, snese se na ni vlna kritiky. V poslední době jejím sledujícím nejčastěji vadí to, jak se modelka ve svém věku prezentuje. Dvojnásobná maminka se nyní rozhodla prostřednictvím Instagramu k veškeré kritice vyjádřit a fanynce poslala drsný vzkaz.

Ten, kdo dlouhodobě sleduje Simonu Krainovou, dobře ví, že co má na srdci, to má většinou i na jazyku. Názory kritiků neodstraňuje, naopak se na ně snaží odpovídat. Stejně tak je tomu i nyní, kdy jí jedna ze sledujících vytkla, to jak se ve svém věku chová. Krainová nezahálela a ihned se k negativním slovům vyjádřila.

Čtěte také: Simona Krainová ukázala formu a přiznala menopauzu. Mám ji ochočenou, směje se

Krainová pod palbou kritiky

„Holka, počkej, až ti bude šedesát, máš to v podstatě za pár..., to bude teprve p*del, sledovat tě, jak se snažíš udržet krok s o tři dekády mladšími slečnami,“ vzkázala Krainové jedna ze sledujících. Modelka pohotově zareagovala.

„Milá Kateřino, je opravdu smutné, že máte potřebu tohle napsat jako žena ženě. Netuším, co vás k tomu vede… mimochodem já s nikým nesoutěžím, přeji všem ženám (i těm o tři dekády mladším) aby hlavně našly tu svoji vlastní cestu a spokojenost a navzájem se podporovaly,“ rozepsala se Krainová.

„Motivovaly, a je jedno jakým směrem se vydáte... ale hloupým hejtem pod mým postem to fakt nevyřešíte. Hlavně buďme vyrovnané a nechovejme se k sobě jako krávy,“ dodala modelka a zveřejnila fotografii ženy, která Simoně komentář zanechala. Krainová přiložila následně i svůj snímek ve spodním prádle, aby ukázala, že si z paní hlavu nedělá.

Zastání u Nikol Leitgeb

S podobným typem komentářů mají zkušenost i další známé osobnosti, jednou z nich je například i Nikol Leitgeb, která se pod příspěvkem taktéž rozepsala. „Chvíli mi to trvalo, než mi to došlo, ale ty lidi to často vůbec nepíšou nám, píšou to sobě. Je to nějaký trauma, na který si nás vypůjčí a pak zas vrátí. A jedou dál,“ napsala Nikol.

„Ty nad tim pak chvíli přemejšlíš, se*e tě to, mrzí, ale dotyčnej člověk už je dávno jinde a půjčuje si někoho dalšího. Buď taky jinde. Jiný řešení není,“ poradila Krainové influencerka Nikol Leitgeb, která byla ještě donedávna členkou humorného tria 3v1.

Simona Krainová na sociálních sítích před časem řešila kauzu s fotkami:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.