Celebrity

21. června 2024 12:30

Eliška Reiglová

Nikol Leitgeb vysvětlila odchod z 3v1. Byl to víc byznys než kamarádství, přiznala

Humorná sestava 3v1 složená z Veroniky Arichtevy, Nikol Leitgeb a Martiny Pártlové na konci ledna roku 2024 oznámila, že definitivně ukončuje spolupráci. Fanoušci si poté všimli, že kompletní trio společně netráví už ani volný čas. Neustále tak řešili, co za rozpadem skutečně stojí. Nikol se proto nyní na sociálních sítích rozhodla vše uvést na pravou míru a říct, co se vlastně stalo.

Vtipná videa, besedy s fanoušky, příspěvky na sociálních sítích a nakonec i e-shop s oblečením. To vše společně vybudovaly členky tria 3v1, které se počátkem roku 2024 rozpadlo. V byznysu spolu zůstaly už jen Martina Pártlová a Veronika Arichteva, Nikol Leitgeb se rozhodla odejít a věnovat se vlastním záležitostem.

Už zpočátku všechny tři dámy prosily fanoušky, aby za rozpadem nehledali senzaci. Jejich žádosti ale zůstaly nevyslyšeny a lidé na sociálních sítích při každé příležitosti pátrali po tom, co se vlastě stalo. Rozdílné pracovní cesty jim jako vysvětlení nestačily. Teorií o tom, co kdysi nerozlučné kamarádky rozdělilo, vzniklo hned několik.

Čtěte také: Zachránil Tobíka a teď se k nám jezdí koupat. Leitgeb s Dvořákem zavzpomínali na chvíli hrůzy

Poslední kapkou pro fanoušky byla absence Nikol a její rodiny na oslavě narozenin malé Stelly, dcery Martiny Pártlové, která přišla na svět shodou okolností ve stejný den jako syn Nikol Tobias. Mnozí tak předpokládali, že obě maminky budou slavit společně. A právě řešení této události se stalo posledním impulzem k vyjádření.

Nikomu jsem nic neprovedla

„Slíbila jsem si, a slíbila jsem to hodně lidem, že se v tom nebudu rýpat. Že na to nebudu reagovat, že to prostě nechám být, že to jednou skončí. Že se to uklidní, ta situace, ale ono se to prostě neděje. Já jsem zvyklá se tady stavět za různé lidi a možná bych se jednou měla postavit taky sama za sebe, třeba teď,“ řekla Nikol Leitgeb na Instagramu ve stories.

„Posíláte mi furt, já to samozřejmě čtu, ty odporné články o rozpadu 3v1. Je to takový hon na čarodějnici a vůbec to nechápu, protože není absolutně důvod. Nikomu jsem nic neprovedla. Ale all right, tak pojďme se k tomu nějak normálně vyjádřit nebo postavit, protože je to celé úplně na ho*no,“ začala.

Čtěte také: Martínkovi pomohla celá republika, v čele však stála Leitgeb. Rodiče jí poslali dojemnou SMS

„Z 3v1 jsem odešla, protože mi to delší dobu připadalo spíš jako byznys než kamarádství a neuměla jsem v tom moc dobře fungovat. Prostě to tak mám, jsem hypersenzitivní, prostě jsem šla pryč. Tak... Pak se mi to během toho tři čtvrtě roku trošku potvrdilo, ta moje domněnka nebo můj feeling, a to je celé,“ uvedla Nikol.

Duševní odcizení

Oblíbená herečka a influencerka se ve videu tvářila po celou dobu poměrně nešťastně. Na sociálních sítích se o sobě totiž mohla dočíst nejrůznější šílené teorie. Podle jedné z nich je například nesnesitelná, jakmile s ní někdo nesouhlasí. Ona sama ovšem do ani jedné ze členek tria veřejně nerýpala. Ač spolu dámy už nespolupracují, chovají se korektně.

„Věřím, že se to stává normálně, že se to stalo i vám, že jste se s někým po nějakém čase duševně oddálili. Věřím, že to je prostě jenom život a byla bych ráda, kdyby se v tom všichni přestali rýpat, protože vlastně vůbec není v čem. Děkuji za pochopení a přeji hezký den,“ dodala Nikol doufajíc, že už více nebude nutné říkat.

Podívejte se, jak se k rozpadu 3v1 vyjádřila Martina Pártlová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 6. 2024

Vaše přizpůsobivá povaha vás dnes může dostat do potíží, Berani. Osobnosti se mohou střetnout, když nikdo nebude chtít vést. Buďte agresivní, aniž byste byli manipulativní. Udržujte se v lehkém duchu. Nesnažte se nikoho přitlačit k zemi. Vaše povaha je otevřená a expanzivní. Dopřejte druhým lidem svobodu, kterou chtějí. Neočekávané události mohou dramaticky změnit průběh dne, proto se nerozčilujte, když věci nepůjdou podle plánu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.