Celebrity

19. června 2024 12:15

Tomáš Durčák

Nikol Leitgeb a její manžel Petr si v Lánech pořídili další dům

Podnikatelka a influencerka Nikol Leitgeb (37) dál zvelebuje a rozšiřuje své panství v Lánech. S manželem Petrem se původně rozhodli, že by potřebovali na zahradu klasický domeček na nářadí. Nakonec ale na pozemku vyrostla další krásná stavba.

Nikol a Petr Leitgebovi našli rodinné zázemí v Lánech, kde jim je dobře. Nyní Nikol popsala, jak se na zahradě objevila další nemovitost.

„Původně jsem si mysleli na klasický zahradní domek na nějaké ty lopaty, vidle, rýče a sekačku. Pak jsme si ale řekli, že by se nám možná vešel větší domek nejen na sekačku, ale i pro nás. Nějaká zašívárna, trucovna, prostě něco fajn,“ vysvětlila na svých sociálních sítích Nikol Leitgeb, proč se nakonec s manželem Petrem rozhodli pro prostornější variantu.

„Domek máme rozdělený na dvě půlky, jedna je vyloženě praktický kumbálek, druhou jsem vybavila takhle,“ popsala Nikol na Instagramu s tím, že se nepovažuje za zkušenou interiérovou designérku a má ráda barvy, takže si za svou volbou vybavení zahradního domku stojí. Přidala také řadu fotografií nového prostoru, který se svým designem i použitými materiály neodlišuje od samotného domu.

„Do skladovacího prostoru jsme navrhli dlažbu, jelikož zde bude parkovat čtyřkolka. Počítá se samozřejmě s regály a místem pro uskladnění zahradního nářadí. Ateliér je opravdu vymazlený. Obklad je z biodesky, stropní trámy jsou přiznané, je zde také okenní sedací nika. Dominantou stavby je velké prosklení,“ uvedli na svém webu zástupci firmy, která stavbu realizovala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Senát předal ocenění Nikol Leitgeb

Zároveň je na první pohled jasné, že zahradní domek si zamilují také Mathias a Tobias. Oba synové už nyní ví, že zahradní stavba bude ideální pro letní přespávačky a jiná dobrodružství.

Podívejte se také na rozhovor s Veronikou Arichtevou:

Sdílejte článek
Štítky Instagram manželé bydlení Nikol Štíbrová Petr Leitgeb regál zahradní domek sekačka na trávu Nikol Leitgeb dlažba Zámek Lány

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 6. 2024

Vaše přizpůsobivá povaha vás dnes může dostat do potíží, Berani. Osobnosti se mohou střetnout, když nikdo nebude chtít vést. Buďte agresivní, aniž byste byli manipulativní. Udržujte se v lehkém duchu. Nesnažte se nikoho přitlačit k zemi. Vaše povaha je otevřená a expanzivní. Dopřejte druhým lidem svobodu, kterou chtějí. Neočekávané události mohou dramaticky změnit průběh dne, proto se nerozčilujte, když věci nepůjdou podle plánu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.