Celebrity

22. června 2024 12:12

redakce Prima Ženy

Rozpad 3v1: Jsme pořád kamarádky, říká Arichteva. Nejsme kámošky, tvrdí Leitgeb

Populární trio 3v1 se definitivně rozpadlo a řada fanoušků smutní. Herečka Veronika Arichteva (38) k rozpadu říká, že s Nikol Leitgeb (37) jsou stále kamarádky. Zcela jinak to vidí právě Leitgeb, podle ní o kamarádství nelze mluvit.

Tři výrazné dámy s originálním smyslem pro humor. Tři kamarádky, které to spolu táhly v dobrých i zlých. Tři mámy, které se měly rády a jezdily spolu na dovolenou. A také mašina na peníze a dobře rozběhnutý byznys. To vše bylo komické trio 3v1, které se na počátku roku 2024 rozpadlo. V byznysu spolu zůstaly už jen Martina Pártlová a Veronika Arichteva, Nikol Leitgeb se rozhodla odejít a věnovat se vlastním záležitostem.

Co se vlastně stalo? Arichteva a Leitgeb nejsou v souladu

Proč už spolu dámy nemohou komunikovat a tvořit? Mezi bulvárními novináři se spekulovalo, že první spory začaly mezi Veronikou Arichtevou a Nikol Leitgeb. Vlivná influencerka měla své kamarádce radit, jak má vychovávat syna Luku, což Arichteva prý nechtěla poslouchat. Jsou to ale jen spekulace, které Arichteva nepotvrdila. Naopak i po rozpadu tria tvrdila, že chce dál s Nikol kamarádit.

„Jako kamarádky spolu pořád fungujeme, ale už spolu nepracujeme. My jsme s Marťou chtěly dál dělat hadry, protože nás to baví, baví to i lidi, co nás kupují, protože pořád kupují, i když nejsme tři. Název jsme si zatím nechaly, protože je zaběhlej, rozpoznatelnej, ale je možný, že ho jednou třeba budeme měnit. Zatím se k tomu nikdo nemá a Nikča nemá důvod nám dělat zlou krev, protože jsme normálně kámošky,“ tvrdila Arichteva v rozhovoru pro Blesk v březnu. Nyní ale přišla Leitgeb s tím, že to není pravda, že žádné kamarádství necítila.

„Z 3v1 jsem odešla, protože mi to delší dobu připadalo spíš jako byznys než kamarádství a neuměla jsem v tom moc dobře fungovat. Prostě to tak mám, jsem hypersenzitivní, prostě jsem šla pryč. Tak... Pak se mi to během toho tři čtvrtě roku trošku potvrdilo, ta moje domněnka nebo můj feeling, a to je celé,“ uvedla Nikol na Instagramu v emotivním videu, na kterém vypadala, jako kdyby jí někdo blízký umřel. To nevypadá, že se dámy dohodly, jak budou rozpad trojky komunikovat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pártlová porodila dceru. Rozřízli vlka a vytáhli Karkulku, radoval se přítel

K rozpadu 3v1 se vyjádřila také Martina Pártlová. Složila píseň o rozpadu tria a z klipu nechala vymazat Nikol Leitgeb.

„Když se dva hádají a třetí je kat, vládne mocnou silou ty dva spojovat. Když se dva smějou, třetí staví zeď,“ zní část písně. „Když jeden tu není a ti dva jsou, o kom se asi mluví, je na pováženou,“ zpívá mimo jiné v písničce Pártlová, která je ráda, že spolupráce dál běží alespoň s Arichtevou.

Veronika Arichteva promluvila o výchově svého syna:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.